Odmor u prirodi i domaćoj sredini u bjelovarsko-bilogorskim krajevima! Provedite 2 dana/1 noćenje i kušajte doručak i večeru tradicionalne kuhinje uz degustaciju vina za 2 osobe u Agroturizmu Vinia!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite odmor u prirodnim ljepotama bjelovarsko – bilogorskog kraja te vrhunski smještaj i gastro ponudu u Izletištu, vinotočje, sobe 4*, apartman 3* Vinia! Kupon vrijedi do 31.03.2020.

Kušajte jela iz tradicionalne kuhinje, degustirajte popularan "sok od grožđa" s bilogorskih obronaka i ugodno se zabavite! 

Blizu Bjelovara, a ipak dovoljno daleko da osjetite atmosferu seoskog života, prekrasne prirode i svježeg zraka smjestilo se Izletište i vinotočje "Vinia" obitelji Šapić! 

Udaljeni samo 4 kilometara od grada u pravcu Đurđevca, a točna lokacija je malo prigradsko mjesto Puričani. Uz selo prostiru se vinogradi s kojih se pruža panoramski pogled na Bjelovar i prekrasne zelene šume bjelovarsko – bilogorskog kraja. 

Sobe u ponudi - Midnight rain i Quinn Marry - imaju dva kreveta koji se mogu spojiti u veliki bračni krevet, TV, klima uređaj, Internet, kupaonicu sa hidromasažnom tuš-kadom i terasu.

Vinski podrum sastoji se od glavnog prostora u kojem su inox bačve zapremina od 40 do 9.000 litara. U velikim inox bačvama odvija se maceracija i fermentacija u kontroliranim uvjetima te čuvanje vina. Drugi manji dio vinskog podruma je dio sa drvenim hrastovim barrique bačvama, arhiva i vinska banka sa sefovima za čuvanje vina. Strastveni sakupljači vina mogu iznajmiti sef i u njemu čuvati svoja vina u podrumskim uvjetima.

Vina iz vlastite proizvodnje koje nudimo možete vidjeti ovdje!