Dašak romantike i luksuza uz WELLNESS&SPA doživljaj s masažom u Hotelu Phoenix 4* u Zagrebu! Opuštajući wellness&spa program i aroma masaža, popust na hotelski smještaj... za 2 osobe!

4 prodanaMožete kupovati i dalje!

Voljenu osobu pod ruku pa ravno u carstvo užitka: Wellness & SPA u kombinaciji s aroma masažom poslužit će kao nit vodilja za vaše trenutke opuštanja! Kupon vrijedi do 29.02.2020.

Opuštanje u romantičnoj Wellness & SPA oazi hotela Phoenix (120min) uključuje: bazen s protustrujnim plivanjem i hidromasažom temperature vode 28°C, hidromasažni bazen temperature vode 35°C, oaza za odmor s ležaljkama, finska sauna, kutak s vodom, čajem i jabukama!

Aroma masaža u trajanju od 25 minuta!

Kupce ove ponude očekuje i kupon od 20% na sve masaže (masaže možete iskoristiti i neki drugi dan!) i 30% popusta na hotelski smještaj!

Wellness termini: 16:00-18:00 h; 18:00-20:00h; 20:00-22:00h.

Hotel Phoenix zasluženo je proglašen najromantičnijim hrvatskim hotelom!

HOTEL PHOENIX DOBITNIK PRESTIŽNE NAGRADE : NAJROMANTIČNIJI HOTEL U HRVATSKOJ

Riječ je o prvom romantičnom hotelu s četiri zvjezdica u Zagrebu koji je primio prestižnu nagradu svjetskog turističkog magazina Luxury Travel Guide za najromantičniji hotel u Hrvatskoj. Phoenix je potpuno novi koncept hotela koji je namijenjen romantičnim parovima,  poslovnim gostima koji uz smještaj traže odmor i uživanje od svakodnevnog stresa te tematskim grupama.

Ulaskom u ovaj romantični hotel odmah ćete osjetiti posebno intimnu i toplu atmosferu, svaki detalj našeg interijera strastveno smo birali, a svakom našem gostu posebno se posvećujemo.

U sklopu hotela je restoran Maestro, wellness & SPA centar sa Indoor Golf & Fitness centrom, veličanstvena banket dvorana Magic hall kapaciteta 400 osoba u banketnom postavu te 55 modernih Classic, Elegance i Deluxe soba od čega posebno uređenih 7 Deluxe soba kategorije Romantic.

Dizajn soba uz modernu opremljenost sadrži dekoraciju boju lavande koja je ujedno i zaštitni znak hotela. Gosti mogu očekivati romantičnu večeru uz svijeće, romantične organizirane prosidbe i razne proslave, degustaciju vina u Vinoteci, specijalnu pripremu sobe, personalizirane poruke, aromatic kozmetiku i mnogo toga što će svakog gosta oduševiti.

Gdje se nalazimo? Hotel Phoenix 4*, Sesvetska cesta 29, Zagreb-Sesvete

Nalazimo se na glavnoj cesti, 700 m od obilaznice prema centru Zagreba (15 min automobilom do centra grada).
Dostupnost javnog prijevoza (I. zona).
U blizini shopping centra: City centar East (5 min automobilom); Garden Mall (10 min automobilom).
U blizini Maksimirskog parka (ZOO, stadion), svetišta Marije Bistrice, Aquaparka Adamovec (5 min automobilom).