Bogati aranžman za Valentinovo u Virovitici - 3 dana i 2 noćenja s bogatim buffet doručkom za 2 osobe u heritage hotelu Kuriji Janković 4*! Izaberite tip sobe i uživajte u romantičnom odmoru!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Priuštite si kraljevski odmor u romantičnom ozračju u jednoj od najelegantnijih plemićkih kuća u pola cijene! Usto, očekuje Vas i butelja vina i najam električnih i običnih bicikala za vožnju prekrasnom okolicom, a osigurani su Vam i Wi-Fi te parking... Kupon vrijedi do 30.04.2020.

KURIJA JANKOVIĆ 4* sagrađena je tijekom 19. stoljeća u duhu smirenog historicizma i predstavlja jednu od najelegantnijih plemićkih ladanjskih kuća na području Virovitičko-podravske županije. Hotel se nalazi na mjestu gdje Slavonija grli Podravinu i u okruženju UNESCO Prekograničnog rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav.

Kurija Janković danas je obnovljeni dragulj graditeljske baštine koji svoju otmjenost i eleganciju nudi u ulozi hotela.

Raspolaže s 18 komfornih dvokrevetnih soba, a gostima su na raspolaganju caffe bar, restoran, soba za sastanke, konferencijska dvorana, suvenirnica i bicikli.

Dodatni popusti (na cjelokupni iznos računa na licu mjesta): 10% popusta u Restoranu Dvorac, 10% popusta u Kušaonici vina Vineda i 10% popusta u Slastičarnici Dora!

Hotel nudi sobe u tri kategorije: Standard, Superior i Delux. Sve sobe su opremljene TV-om sa satelitskim programima, besplatnim wireless internetom, sustavom grijanja i hlađenja, minibarom, privatnim sefom, telefonskom linijom, sušilom za kosu i toaletnim potrepštinama.

U hotelskom restoranu koji je kapaciteta 40 sjedećih mjesta, za goste hotela poslužuje se tradicijski slavonsko-podravski doručak pripremljen isključivo od lokalno proizvedenih namirnica, a svi ostali obroci uz prethodnu najavu i dogovor.

Ponuda sadržaja u Virovitičko-podravskoj županiji je uistinu bogata. Na svega 7 km južno od Virovitice možete krenuti u šetnju Virovitičkim ribnjacima koji zimi imaju posebnu draž. Svoje nepce možete razveseliti posjetom kušaonici vina u Podrumu Vineda - obiteljskom podrumu koji se nalazi u malom mjestu Vukosavljevica podno Bilogore te retoranu i obiteljskom imanju Zlatni klas gdje će vas dočekati bogata ponuda lokalnih jela.

Na području Virovitičko-podravske županije uspostavljena mreža od 535 km označenih biciklističkih staza. Rute su u rasponu od kraćih do dužih, nizinskih i brdskih, manje i više zahtjevnih kako bi zadovoljni bili i rekreativci i profesionalci. S obzirom na činjenicu da se hotel nalazi na trasama dviju najpoznatijih europskih biciklističkih ruta: Dravska ruta i EuroVelo 13 – Ruta željezne zavjese, te da je smješten u neposrednom okruženju UNESCO prekograničnog rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav gostima je na raspolaganju besplatan najam normalnih i električnih bicikala!