Alpski odmor za dušu i tijelo! 4 dana u Italiji i smještaj uz 3 noćenja u Hotelu Alpenrast*** za 2 osobe uz 50% popusta! Sauna, boca vina, buffet doručak, ulaz u spa!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u pitoresknom Riva de Turesu i Berghotelu Alpenrast*** uz 3 noćenja s doručkom, planinarenje, wellness.... Može li bolje?

Malo planinsko selo Riva di Tures i Berghotel Alpenrast*** nalaze se na 1.600 m nadmorske visine. Dio su sela Campo tura u Campo Tures i nalaze se na sunčanoj strani Zillertalskih Alpa Južnog Tirola..

Ponuda uključuje:

3 noćenja za dvije osobe (dolazak četvrtkom),

piće dobrodošlice,

1 butelja vina,

buffet doručak,

poslijepodnevni buffet, kava ili kolači,

besplatni ulaz u spa Cascade,

besplatno parkiranje,

besplatni wi-fi,

sauna.

Svako jutro u restoranu hotela čeka vas bogati buffet doručak sa širokim izborom zdravih i prirodnih proizvoda. Campo Tures je vrlo dobro poznat u cijelom Južnog Tirola po svojim prirodnim proizvodima. Planinski sir, med, džemovi su isključivo proizvodi domaćih poljoprivrednika. Restoranska kuhinja razmaziti će vaše nepce s ​​međunarodnim, ali uglavnom tradicionalnih jela.

Opustite se u skromnoj, ali lijepoj spa oazi hotela ili iskoristite ulaznu za obližnji Cascade spa&welness centru sa 4 unutarnja i 2 vanjska bazena jedinstvene arhitekture, svaki sa prekrasnim pogledom na obližnje planine. Uz bazene tu je i mnoštvo različito uređenih prostorija za opuštanje, više vrsta različitih sauna, turska kupelj, soba za masažu itd. Cascade obiluje lijepo uređenim barovima i bistorima, a tu je i luksuzni a la carte restoran.