Uz Smart Travel otkrijte ugođaj Bleda i Radovljice! Prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije, licencirani pratitelj, svi razgledi prema programu...za samo 149 kn/osobi!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Okupljanje grupe ispred zgrade gradskog poglavarstva grada Zagreba (Trg S. Radića 1) u 06.35h. Kupon vrijedi za datum 18.04.2020.!


Posjetite biser Slovenije, jezero Bled, smješten u podnožju Julijskih Alpi. Zasladite se ukusnim čokoladama u Radovljici na Festivalu čokolade i sudjelujte u izradi tradicionalnih licitara.

Okupljanje grupe ispred zgrade gradskog poglavarstva grada Zagreba (Trg S. Radića 1) u 06.35h. Nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 06.55h prema BLEDU.
Vožnja kroz Sloveniju uz kraća zaustavljanja, prema potrebi grupe. Dolazak u Bled, biser slovenskih Alpi, koji okružuju visoki planinski vrhunci i dodatno doprinose mističnosti i ljepot jezera. Slijedi slobodno vrijeme za šetnju uz samo jezero i mogućnost vožnje tradicionalnim čamcem po jezeru do BLEDSKOG OTOKA i posjeta baroknoj CRKVI SV. MARIJE na otoku s odlično sačuvanim freskama i prilikom da posjetitelji zazvone za sreću i ispunjenje želja (uz doplatu na licu mjesta)! 


Nakon opuštanja uz kavu ili kolač, nastavljamo našu vožnju prema RADOVLJICI, čiji je STARI GRAD jedan od najbolje očuvanih gradskih struktura u Sloveniji, s kućama koje datiraju iz 15. i 16. stoljeća. Ovaj šarmantni grad će Vas definitivno očarati svojim položajem, s raznolikom saučuvanom arhitekturom, ali i muzejim i galerijama, kao i drugim atrakcijama. Svaki kutak ovog gradića odiše poviješću, i priča zanimljive priče iz prošlosti. 


Ujedno, Radovljica je poznata i po FESTIVALU ČOKOLADE na kojem svoje proizvode predstavljaju proizvođači čokolade iz Slovenije, kao i oni iz inozemstva! Svi čokoladni proizvodi se mogu degustirati, a one najukusnije možete kupiti te ponijeti kao suvenir. 


Radovljica je poznata i po dugoj tradiciji izrade MEDENJAKA i LICITARSKIH SRCA, a mi svakako predlažemo sudjelovanje u zajedničkoj prezentaciji i radionici (uz doplatu). Zašto nebiste izradili suvenir i oduševili svoje ukućane originalnim poklonom? Slobodno vrijeme za vlastite programe. Nakon opuštanja uz kavu, degustacije čokolade i sudjelovanja u radionicama, okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme, te polazak prema Zagrebu. Dolazak na mjesto dolaska je predviđen u večernjim satima..