PodržimoNaše

TREBATE WEB STRANICU? Spektakularna akcija Crnog Jaja i tvrtke Trojanac! Izrada Web stranice + CMS sustav + SEO optimizacija + izrada Facebook,Twitter i LinkedIn profila za samo 490 kn!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

SVATKO IMA PRAVO NA WEB STRANICU! U suradnji sa Trojanac Studiom donosimo Vam ponudu koju ne smijete propustiti! Paket za samo 490 kn! Mogućnost plaćanja na 6 rata AMEX ili 12 rata Diners karticom!

Primarna djelatnost Trojanac Studia je izrada web stranica, CMS rješenja odnosno custom-made web aplikacija, programskih rješenja, kao i smještaj web stranica!

Njihovo osnovno usmjerenje od početka je da klijentima omoguće cjelovitu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu kako bi izgradili dugoročnu suradnju koja se neće bazirati samo na poslovnim kontaktima.

Ponuda uključuje:
osnovni model/paket izrada web stranice sa osnovnim CMS sustavom,
SEO optimizacija,
izrada Facebook, Twitter i LinkedIn profila.


Izrada WEB stranice

U ovoj fazi krećemo u izradu web stranica. U pravilu, da bismo došli do ove faze potrebni su određeni preduvjeti:

- pripremljeni i isporučeni materijali koje je potrebno postaviti na web stranicu (tekstovi, slike, upute)- ukoliko se radi o kompleksnijem i zahtjevnijem projektu, pripremljena projektna dokumentacija (s Vaše ili naše strane)

Ovo je ujedno i faza u kojoj smo jedni s drugima u najintenzivnijoj komunikaciji, kako u pravilu uvijek postoje neke ideje, pitanja, nejasnoće ili prijedlozi s obje strane.U ovoj fazi najčešće rješavamo i pitanje definiranja imena domene, njene registracije i smještaja web stranica. Kroz cijeli proces vodimo Vas mi.

SEO (Search Engine Optimization) – optimizacija web stranica za tražilice

Korištenje raznih postupaka u okviru ili izvan izrade web stranice koji dugoročno poboljšavaju poziciju stranica na tražilicama.

Zašto se rezultati optimizacije ne vide odmah?

Proces u svakom slučaju traje nekoliko mjeseci radi pravila i principa po kojima rade pretraživači. Nova domena – potrebno je neko vrijeme da Google pronađe novo registriranu domenu Proces optimizacije treba izvršiti pravilno, a ne pomoću tzv. 'Black Hat' metode kojom se pokušavaju 'prevariti' tražilice- ovo može rezultirati suspendiranjem stranice.

Koliko ste spremni uložiti u svoje web stranice?

Osnovna optimizacije najčešće je uračunata u našu cijenu izrade web stranice jer podrazumijeva kvalitetnu izradu koja znači barem 50% uspjeha stranica na tražilicama.Ukoliko pak želite iznimnu poziciju, uzmite u obzir nekoliko čimbenika:Kolika je konkurencija za Vašu djelatnost prisutna na Internetu – ako je konkurencija veća i ulaganje treba biti većeKoliki promet/prihod očekujete od web stranicaKoliko ste Vi spremni izdvojiti za web marketing i jeste li spremni učiniti sve što je potrebno.