PodržimoNaše

Splitska skalinada tijekom cijele godine na 2 dana/ 1 noćenje u Galeriji Valeriji Downtown Seaside 4* uz bocu pjenušca po dolasku za 2 osobe te brojne pogodnosti, već od samo 599 kn!

Super cijena 599 kn
Uštedi još 34 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 34 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Uz nikad duži rok iskoristivosti kupona isplanirajte si odmor na vrijeme! Uživajte u uređenju, ambijentu i eleganciji Galerije Valerija koji Vas očekuju! Kupon vrijedi do 31.03.21.

Umjetnost stila i luksuza te moderna profinjenost s pogledom na prekrasno Jadransko more...

Dodatne pogodnosti: besplatan WI-FI, popust od 10 % u odabranim restoranima u Splitu te popust od 10 % na masaže i tretmane za uljepšavanje!

Galeria Valeria u srcu Splita, nadomak mora, u UNESCO zaštićenoj zoni grada, dobila je ime po kćeri cara Dioklecijana. Objekt je opremljen po vrhunskoj kvaliteti i raspolaže s 9 luksuznih soba. Moderno uređene sobe s elementima kamenih i drvenih greda i s dizajnerskim namještajem ostavit će vas i više nego oduševljenima...

Ponuda uključuje: 2 dana i 1 noćenje, u dvokrevetnoj sobi Galeria Valeria Downtown Seaside + boca pjenušca po dolasku, sve za 2 osobe.

Galeria Valeria smještena je u splitskoj Matejuški, tradicionalnom dijelu grada gdje se sastaju ribari prije ribolova, no to je i mjesto gdje se susreću stari i novi svijet - ondje ćete pronaći stare drvene ribarske brodove i vidjeti kruzere i ekskluzivne jahte. Matejuška je starija čak i od Splita i od Dioklecijanove palače, i budila je inspiraciju brojnih pjesnika i skladatelja.

Glave splitske atrakcije su samo na 2 minute udaljenosti - HNK Split, Marjan, plaža, pjaca, muzeji, nogometni stadion Poljud i Dioklecijanova palača.

Obavezno provjeriti raspoloživost prije kupnje na mail galeriavaleria.split@gmail.com ili na mobitel 099 2745 076, uz KOD kupona po primitku kupona.