PodržimoNaše

E-light tehnologija je trenutno najbolja na području trajne depilacije, jer objedinjuje IPL metodu i radiofrekvenciju u jednom tretmanu unutar kojega možete trajno ukloniti dlačice, regenerirati i pomladiti lice, vrat i dekolte ili ukloniti pigmentacijske mrlje. Kombinirajući intenzivnu pulsirajuću svjetlost i radio frekvenciju tretmani su efikasniji i smanjuje se rizik od opekotina.

Ponuda uključuje 16 tretmana:

5 tretmana bikini zone
5 tretmana cijelih nogu
6 tretmana (podlaktica, nadlaktica, lice - najviše 3 tretmana
pazduh, nausnice, brada - najviše 3 tretmana)

Uvođenjem radio frekvencije uz IPL dolazi do boljeg apsorbiranja svjetlosti jer se snaga ne gubi na površini kože tako da se mogu koristiti i frenkvencije  niže jačine IPL-a što smanjuje peckanje i rizik. Također, tretmani su odlični za pomlađivanje lica, zatezanje kože, uklanjanje svih vrsta dlačica i slično.

Ovo je nova tehnologija  odobrena od krovne FDA organizacije ( Food and Drug Association) kao efikasna za trajno uklanjanje dlačica.

Za bolje i brže rezultate treba voditi računa o sljedećem: ne preporuča se izlaganje suncu mjesec dana prije tretmana, ne preporučuju se sredstva za samotamnjenje i izbjeljivanje dlačica, na dan tretmana nije poželjno nanositi kreme, pudere ili losione, između tretmana  može se koristiti samo klasično brijanje britvicom i ne smiju se koristiti betakaroteni.