Jedinstvena lokacija u samom centru, a istovremeno izolirana od gradske buke...baš za idealan odmor! Ponuda uključuje i besplatno mjesto u garaži pod video nadzorom! Kupon se može iskoristiti isključivo do 01.03.20.

Uživajte u zimskim čarolijama! Ako ste zaljubljenici prirode, planine, skijanja, bordanja i ostalih zimskih sportova Aparthotel nudi mogućnost da doživite zimsku čaroliju na sarajevskim olimpijskim planinama na svega 30 minuta vožnje od hotela. Pored opuštajućeg boravka u hotelu koji se nalazi u centru grada organiziraju transfere, te Vam mogu omogućiti da posjetite neke od obližnjih olimpijskih planina: Bjelašnicu, Igman, Jahorinu i Trebević. Ako ste početnik i želite naučiti skijati ili ako ste od onih koji žele da usavrše svoju tehniku skijanja na jednoj od olimpijskih ljepotica na pravom ste mjestu. Uz dodatnu nadoplatu oragniziraju se : posjete (cjelodnevne ili poludnevne izlete) na olimpijske planine: Bjelašnica, Igman, Jahorina i Trebević, SKI trasferi, licencireni SKI instruktori, SKI PASS: dnevni, poludnevni i dječije karte za mališane. Ponuda uključuje i besplatno mjesto u garaži pod video nadzorom!

Aparthotel Centar Sarajevo u samom centru Sarajeva!

Karakteristike koje bi posebno izdvojili su jedinstvena lokacija za sve koji vole biti u samom centru, a da su opet ugodno distancirani od gradske buke!

Objekt raspolaže sa 24 apartmana i 10 soba ekskluzivno opremljenih kvalitetnim i modernim namještajem uz najsuvremeniju hotelsku tehnologiju.

Sve sobe i apartmani imaju flat-screen tv sa kablovskim kanalima, wi-fi, zasebnu kupaonicu, fen, sef i ostalu opremu koja Vam je na raspolaganju za vrijeme boravka. 

Također, svi apartmani imaju kompletno opremljene moderne kuhinje. 

U sklopu ponude osigurano je i besplatno garažno mjesto koje je pod video nadzorom. 

U objektu se poslužuje doručak na bazi švedskog stola.

Hotel se nalazi samo par minuta šetnje od centra grada, Baščaršije, Trebevićke žičare, Latinske ćuprije, Sebilja i ostalih znamenitosti.  Međunarodni Sarajevski aerodrom udaljena je 7 km od hotela.

Sarajevo, jedno od najatraktivnijih metropola u regiji. 

Kroz grad protiče rijeka Miljacka, a u neposrednoj blizini grada je i izvorište rijeke Bosne, sa popularnim izletištem Sarajlija, Vrelom Bosne. 

Oko grada se nalaze olimpijske planine: Bjelašnica, Igman, Jahorina i Trebević, koji su posebno tokom zimskih mjeseci omiljena izletišta Sarajlija i turista iz cijeloga svijeta. 

Baščaršija je stara sarajevska "čaršija" te povijesni i kulturni centar grada. Baščaršija je izgrađena u 15. stoljeću kad je Isa-beg Ishaković osnovao cijeli grad.

Riječ Baščaršija potiče od riječi "baš", koja znači "glavna" na turskom, tako da Baščaršija znači "glavna ulica". 
Zbog velikog požara u 19. stoljeću, današnja Baščaršija je dvostruko manja nego što je nekad bila. Baščaršija se nalazi na sjevernoj obali rijeke Miljacke, u općini Stari Grad Sarajevo.

Na Baščaršiji se nalazi nekoliko važnih povijesnih objekata, poput Gazi Husrev-begove džamije i sahat-kule. Danas je Baščaršija glavna turistička atrakcija grada Sarajeva.