PodržimoNaše

Naučite se braniti! Tečaj samoobrane tehnikama konceptualnog Hapkida uz mjesečnu članarinu u Combat centru Zagreb uz 50% popusta!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Samoobrana je puno više od poznavanja samih tehnika za odbijanje fizičkih napada. Ona znači biti svjestan okoliša i mogućih opasnih mjesta, biti svjestan govora tijela. Poznavanjem tehnika samoobrane može se odvratiti potencijalnog napadača, ali i fizički se obraniti ako je potrebno!

Ponuda uključuje: 

Tečaj samoobrane tehnikama konceptualnog Hapkida

Tečaj samoobrane za žene je osmišljen kako bi bili spremni za konfliktnu situaciju koja se može dogoditi u svakodnevnom životu. 

Bazira se na obrambenim konceptima kod raznih vrsta napada, a pomoću jednostavne, učinkovite i dokazane samoobrambene tehnike i taktike. Sudionike učimo da preuzmu aktivnu ulogu u vlastitoj samozaštiti. 

Samoobrana je puno više od poznavanja samih tehnika za odbijanje fizičkih napada. Ona znači biti svjestan okoliša i mogućih opasnih mjesta, biti svjestan govora tijela. Poznavanjem tehnika samoobrane može se odvratiti potencijalnog napadača, ali i fizički se obraniti ako je potrebno.

Termini: 12 termina, 3 puta tjedno ponedjeljak, srijeda i petak od 21.00 - 22.00 h