Odmor u Vodicama na 3 dana/2 noćenja s doručkom s izborom smještaja u hotelu Olympia uz korištenje bazena, 1x ulaz dnevno u Spa zonu... za 2 odraslih i 2 djece do 13 godina...od 1139 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kroz zimu dočekajmo proljeće u Vodicama uz obiteljski wellness odmor na 3 dana u hotelu Olympia! Dvoje djece do 13 godina gratis na pomoćnom ležaju ili na ležaju s roditeljima! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 03.04.20.

Kompleks Olympia

Cipele izađu iz mode, automobili pokvare, hrana pojede… no ono što Vam ostaje do kraja života su nezaboravna sjećanja. Upravo to je ono što Olympia Vodice nudi.


Odmor iz snova koji ćete pamtiti do kraja života i to u prekrasnoj Dalmaciji, srcu Mediterana. Dok odmarate u hladovini bora uz prekrasno Jadransko more, dok nazdravljate svojim uspjesima na 10. katu Olympia Sky restorana ili plešete u vrućim ritmovima na našoj popularnoj plaži. Dobro došli u destinaciju koja spaja prirodne elemente, mediteranski duh i moderni dizajn. 

Hotel Olympia
 
Kompleks Olympia, smješten 500 metara istočno od centra Vodica te 30-tak metara od mora, idealan je spoj tradicionalnog i modernog. Preko 40 godina uspješnog rada predstavlja garanciju kvalitete, dok su potpuno obnovljeni te moderno opremljeni prostori i brojni sadržaji tu kako bi se gost osjećao u centru pažnje.
Neovisno o tome zanima li vas aktivan odmor ispunjen sportskim sadržajima, opuštanje i wellness, tulumi na plaži ili tražite mjesto na kojem ćete ugostiti poslovne partnere, hotel Olympia nudi sve što vam treba. 


Olympia Life wellness centar, suvremena teretana te kongresna i sportska dvorana, uz sobe i apartmane s pogledom na more i borovu šumu, kao i izvrsna gastronomska ponuda – sve to i još više pronaći ćete u hotelu Olympia. Za vas smo otvoreni cijelu godinu.

Hotel Olympia kategoriziran je s četiri zvjezdice.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: 20 % popusta na dodatne wellness usluge.

Smještaj
Raspolaže sa 241 smještajnom jedinicom u dvije zgrade – 215 soba i 26 apartmana s grijanjem i klimatizacijom.
Sobe su dvokrevetne s mogućnošću trećeg ležaja, a mogu se koristiti i kao jednokrevetne. Sve imaju balkon s pogledom na more ili park. Oprema uključuje mini bar, sef, LCD televizor, kao i sušilo za kosu u kupaonici. Sobe imaju kupaonicu s tušem, a apartmani s kadom. Gostima je na raspolaganju posluga u sobu, kao i usluga pranja i peglanja. Prijava u sobu moguća je od 14 sati, a odjava obvezna do 11 sati.


Dvokrevetna soba park strana su moderno dizajnirane sobe s elegantnim namještajem u boji drva i usklađenim dekorativnim zavjesama za zamračivanje. Svojim dizajnom stvaraju topli ugođaj idealan za odmor i opuštanje. Opremljene su pisaćim stolom, moderno dizajniranom kupaonicom s tušem, bračnim ili twin krevetima s mogućnošću trećeg ležaja, a mogu se koristiti i kao jednokrevetne. Sve sobe imaju balkon te se zajedno s balkonom pružaju na 25 m2.

Junior suite veličine od 38 m2 sastoji se od spavaće sobe, hodnika, dnevnog boravka s modernom sofom i foteljama, moderno dekorirane kupaonice s kadom te 3 balkona. Idealan je za manje obitelji i za sve one koji traže više prostora i ugodnu i toplu atmosferu. Dostupan je s pogledom na more i park.


Wellness
 
Naš posebni element opuštanja za trenutke u kojima ćete se osjećati božanstveno. Gdje je sve podređeno vama. Svaki zvuk, svaki miris i dodir. Trenuci za koje se živi. Sve što trebate napraviti je opustiti se u oazi zdravlja i ljepote!
Spoj sporta, ljepote i zdravlja nudi ravnotežu duha i tijela. Priuštite si jedinstven užitak u Olympia Life wellness centru i odaberite program koji odgovara upravo vama - u širokoj ponudi masaža, tretmana i rituala postoji nešto za svakoga.
Vi zaslužujete najbolje. Vrijeme i mjesto stvoreno samo za vas i vaše zadovoljstvo. Mjesto na kojem ćete obnoviti energiju i ispuniti duh. Mjesto u kojem ste vi centar svijeta i sami gospodarite vremenom. Isperite stres i brige opuštajućim kupkama ili opuštajući se u hidromasažnoj kadi.


Nudimo vam mnogobrojne vrste masaža, a posebno preporučamo one s toplim maslinovim uljem. Nakon masaže opustite se u sauni ili jaccuzziju.

Trenutke opuštanja možete i nekome pokloniti. Olympia Life wellness centar ima prekrasno dizajnirane poklon bonove koje možete pokloniti dragoj osobi ili poslovnom partneru. Samo izaberite tretman koji želite pokloniti ili iznos koji se može potrošiti u wellnessu.