Spoj opuštanja i aktivnog odmora u Grand Hotelu Rogaška 4* u Rogaškoj Slatini! 3 dana/2 noćenja s polupansionom, wellness&spa, animacijski program... sve za 2 osobe i samo 1248 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete do 7 godine boravi besplatno na krevetu s dvoje odraslih! Opustite se u termalnom bazenu, saunama i vrućim whirlpoolima, ostanite u kondiciji uz fitness, zabavite se uz bogati animacijski program hotela i okušajte sreću u HIT Casinu Fonatana uz besplatan ulaz! Kupon vrijedi od 16.02.2020 do 09.04.2020.; zauzeti termini 12.03.-15.03.20.

GRAND HOTEL ROGAŠKA 4* smješten je u gradu ljekovite mineralne vode, Rogaškoj Slatini. Još u 17. stoljeću, Rogašku Slatinu, grad ljekovite mineralne vode, posjetile su brojne eminentne ličnosti kao što su car Franjo Josip, kraljica Sissy, Bonaparte, Franz Liszt… a kroz sve to vrijeme, i još uvijek, Rogaška Slatina privlači brojne posjetitelje svojim modernim i elegantnim hotelima te ljekovitim svojstvima svoje mineralne vode!

Hotel je zaista očaravajući, a svojim gostima jamči vrhunsku udobnost i potpuno uvažavanje individualnih želja, obnovljen s mnogo pažnje i sa svojim prekrasnim cvjetnim parkom i fontanom predstavlja srce Rogaške Slatine. Hotel je poznat i po vrhunskim nastupima u jedinstvenoj Kristalnoj dvorani i u manjoj Glazbenoj dvorani. 

Sobe su uređene antiknim namještajem i zadržavaju tradicionalni izgled, ali su ipak opremljene individualnim, modernim sadržajima. 

U wellness&spa centru hotela možete uživati kupajući se u bazenu, obnavljajući svoje zdravlje u saunama (finska, turska, infracrvena) i opuštajući se u čak 2 whirlpoola s vrućom termalnom vodom!