PodržimoNaše

3 dana Dalmacije! Uživajte i okusite Trogir, njegovu povijest, kale, kule i konobe…3 dana za 2 osobe s doručkom+korištenje bazena,fitnessa i teniskih terena u Hotelu Sveti Križ*** uz 50% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doživite prekrasni Trogir! 3 dana i 2 noćenja s doručkom uz bazen, fitness i korištenje teniskih terena!

Ponuda uključuje: 

3 dana i 2 noćenja s doručkom za dvije osobe, uz korištenje fitnessa i teniskih terena.

Hotel Sveti Križ je novo sagrađeni hotel u Arbaniji pored samog mora. Smješten je u gustoj borovoj šumi nasuprot zavjetne crkve Svetog Križa koja je nulti spomenik kulture. U blizini je povijesne jezgre grada Trogira, te ga od kulturno-umjetničkih, poslovnih i ugostiteljsko-turističkih sadržaja dijeli samo dva i pol kilometra. Hotel je udaljen od zračne lukle Split svega šest kilometara.

Barovi, konobe, restorani, suvenirnice, trgovine, kutak za jazz, kutak za tradicionalnu glazbu, kutak za zabavnu glazbu, kazalište i glazbeni festivali... Da, sve je to zabava. Raznovrsna. Šarolika. Zanimljiva. Ali, život grada kreće iz tri točke: tržnice, rive i pjace. Tu je strast, tu su vibracije. Ukratko, tu zabava i počinje...

Nedaleko od Trogira nalaze se tri najljepša nacionalna parka Republike Hrvatske. Oduševiti će Vas prekrasni krajolici Nacionalnog parka Krka, Plitvičkih jezera, te Kornata.

Pridružite nam se u istraživanju jedinstvenih ljepota netaknute prirode i iskusite ovu čarobnu zemlju svim osjetilima...

Hotel Sveti Križ je hotel koji je okruženju starih dalmatinskih povjesnih gradova kao što su Split sa svojom Dijoklecijanovom palačom, Solin sa starom Salonom, Omiš, Klis sa svojom utvrdom koja je odbranila Split od turaka. Ali tu su i otoci vrijedni spomena Brač, Hvar, Šolta i Vis.

Udaljenost hotela od mora je 30m, udaljenost od centra mjesta je 2.5 km, najbliže trajektne luke je 20km, autobusnog kolodvora je 2.5km, najbliže zračne luke je 6km.

Hotelska plaža, udaljenost od plaže je 30 m, šljunčana plaža, betonirana plaža, stjenovita plaža, restoran na plaži.

Kliknite ovdje i napravite virtualnu šetnju hotelom te razgledajte njegovu unutrašnjost i okolicu.

A za pravi doživljaj koji uključuje miris mora, toplinu sunca i jedinstvenu ljepotu Trogira kliknite ovdje!

Potrebna prethodna rezervacija termina na mail: hotel-sveti-kriz@st.t-com.hr ili telefon: 021 888 118.