Ski paket i zimske radosti na Rogli! Odmor za 2 osobe na 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja uz smještaj u pansionu Smogavc 3* s polupansionom, 2/ 3 dnevne i 1 noćnom ski kartom, saunom..od 1959 kn!

3 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 2.099 kn
Uštedi još 98 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 98 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Djeca do 5 godina gratis u sobi s 2 odrasle osobe! SKI dio paketa uključuje 2 ili 3 dnevne karte (ovisno o broju noćenja), 1 noćnu kartu, korištenje prostorije za odlaganje skijaških cipela i skija i besplatan parking! Dodatna pogodnost: 20 % popusta na cjelodnevno kupanje u Termama Zreče! Kupon vrijedi do 30.03.20.

U blizini se nalaze široke otvorene ravnice s gotovo netaknutom prirodom, duboke šume Pohorja, brojne biciklističke i pješačke staze, planina... 

U ponudi je uključeno i:

- 2 žetona za igraonicu u restoranu Smogavc (stolni nogomet, biljar, pikado, stolni hokej) 

- neograničena upotreba fitness-a na otvorenom u restoranu Smogavc

- večernje druženje na terasi uz vatru (mogućnost paljenja vatre, pečenje jabuka...)

- večernji izlet uz svjetla i zaustavljanje na obližnjoj farmi (nedjelja, četvrtak, po dogovoru)

Pansion Smogavc sa svojom dugom tradicijom, koncentriran je na stalnu prilagodbu na želje svojih gostiju. Očekuju Vas domaća lokalna jela, visokokvalitetna usluga i ugodno ozračje okruženo gustom šumom i svježim zrakom.

Na raspolaganju su Vam sezonske ponude velikog broja menija za razne prilike: vjenčanja, godišnjice, rođendani i ostala slavlja, a ima i ponudu za vegeterijance. Sve to uz širok izbor vina.

Dok se Vi opuštate i sladite s ukusnom hranom, djeca će u igralištu pronaći niz zanimacija, Vi se samo opustite i uživajte u panoramskom pogledu.

Na raspolaganju su Vam različite mogućnosti - od opuštanja u termama Zreče, planinarenja, skijanja u  mjestu Rogli, izleta i uživanja u prirodnoj i kulturno-povijesnoj baštini regije.

Također na raspolaganju Vam je i mali wellness centar, gdje možete uživati u sauni!

Praznici u zelenilu

Slikovito selo Gorenje pri Zrečah u Pohorju sa svojim okruženjima, nudi Vam pregršt sadržaja za opuštanje, avanturistički odmor ili spa doživljaje. Uživat ćete u bicikliranju ili pješačkim stazama.