PodržimoNaše

Probudite se okruženi morem! 3 dana/2 noćenja s doručkom za 2 do 4 osobe na prvom hrvatskom botelu Marina-BRODU HOTELU u Rijeci uz do 50% popusta!

50 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nakon više od 70 godina plovidbe Marina je 2013. godine preuređena u prvi hrvatski botel (brod-hotel). Smještena je na Adamićevom gatu u centru Rijeke, svega par minuta hoda udaljena od centra grada (Korzo), autobusnog i željezničkog kolodvora, znamenite gradske tržnice, kazališta, kina, muzeja i galerija.

Dobrodošli na Marinu, udoban, šarmantan, jedinstven brod-hotel smješten u centru centra Rijeke.

Ponuda uključuje odabir između 3 smještaja u Bolu Marina: 

OPCIJA 1 - 2 noćenja, 2 osobe + doručak/dvokrevetna soba

OPCIJA 2- 2 noćenja, 3 osobe + doručak/trokrevetna soba

OPCIJA 3 - 2 noćenja, 4 osobe + doručak/četverokrevetna soba

Ponuda također uključuje za sve opcije: besplatni parking, besplatni Internet, piće dobrodošlice u sklopu Cofee & Wine bara.

Nakon više od 70 godina plovidbe Marina je 2013. godine preuređena u prvi hrvatski botel (brod-hotel). Smještena je na Adamićevom gatu u centru Rijeke, svega par minuta hoda udaljena od centra grada (Korzo), autobusnog i željezničkog kolodvora, znamenite gradske tržnice, kazališta, kina, muzeja i galerija. 

Marina je svoje druženje s morem započela u veljači 1936. godine. Izgrađena je u Frederikshavnu u Danskoj, a prvi vlasnik bila joj je kompanija Rederi ab Goteburg.

Osim jedinstvenog brodskog ho(s)telskog smještaja na Marini ćete uskoro moći ručati i večerati u restoranu ili predahnuti uz kavu ili piće na otvorenoj palubi ili se udobno smjestiti i čavrljati u lounge sobi. 

Marina je jedinstveni spoj: "brod s dušom" modernog dizajna, atraktivne ponude na izvrsnoj lokaciji. Dođite, odvažite se na "plovidbu", utonite u san na laganim valovima mora, a probudite se odmorni uz predivan pogled na Kvarner! Poslovni i zabavni sadržaji Rijeke i okolice nadohvat su Vam ruke.

Bar
Bar smješten na četvrtoj palubi nudi mir i sklad u jedinstvenom okruženju te drugačiji doživljaj Rijeke, bez obzira ispijate li prvu jutarnju kavu, obavljate poslovni sastanak ili čavrljate s prijateljicama.

Sobe
Sobe na Marini pomno su projektirane kako bi gostima pružile maksimalni komfor i osjećaj doma u brodskom ambijentu. 

Soba ima 35, sve su novouređene i nepušačke, a kategorizirane su sa tri ***. Prilagođene su kako obiteljima i poslovnim putnicima tako i mladima i "back-packer"-ima koji preferiraju hostele. Svaka soba ima namještaj rađen po mjeri, potpuno opremljenu kupaonicu, klima uređaj, grijanje, priključak za internet, udobne krevete,... i pogled kroz pravi brodski prozor. Ukoliko s Vama dolaze i najmlađi, za njih imamo i posebne dječje krevetiće, a dio naših soba prilagođen je osobama s posebnim potrebama. Gostima smještaja na raspolaganju stoji i parkiralište uz sami brod, uz mogućnost rezervacije. Usluga prehrane obuhvaća polupansion, buffet doručak i večeru.

CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na 051 410 162 ili na info@botel-marina.com

Dodatne aktivnosti koje gosti mogu koristiti u vlastitom aranžmanu, a na koje Vam rado ukazati naše ljubazno osoblje recepcije:
City tour - tuRIstički autobus
Paragliding
Šetnice i planinarenje
Vodeni sportovi i ronjenje
Skijanje i snowboard - Platak
Automoto sportovi Grobnik
Dentalni i zdravstveni turizam
Jahanje

Rijeka
Grad Rijeka najveća je hrvatska luka, treći grad po veličini u Hrvatskoj te administrativno središte Primorsko-goranske županije. U povijesti je Rijeka bila jedna od najvažnijih srednjoeuropskih luka i moćno industrijsko središte dok se u novije doba okrenula razvoju turizma i uslužnog sektora.

Rijeka se nalazi na zapadu Hrvatske, 131 km jugozapadno od glavnog grada Zagreba, a u nju možete stići iz tri glavna kopnena pravca: Istre, Dalmacije i Zagreba. Rijeka je smještena na sjevernoj obali Riječkog zaljeva, kao dijela većeg Kvarnerskog zaljeva. Brodskim prijevozom povezana je s Kvarnerskim otocima, ali i sa jednim od najpoznatijih hrvatskih turističkih središta - Dubrovnikom.

Redovitim međunarodnim i domaćim autobusnim i željezničkim linijama Rijeka je povezana s većim gradovima Hrvatske i Europe. Autobusni kolodvor Žabica nalazi se u središtu grada, a udaljen je 3 minute hoda od Marine dok je željeznički kolodvor udaljen 10 minuta hoda.

Zračna luka Rijeka nalazi se na obližnjem otoku Krku, udaljena je 30 km, a s Rijekom je povezana autobusnim ili taxi-prijevozom.