LAST MINUTE! SKI PAKET za 5/ 4/ 3 dana i 4/ 3/ 2 noćenja s POLUPANSIONOM u hotelu Krvavec uz SKI KARTU za 4/ 3/ 2 dana te saunu i parking u zagrljaju slovenskih planina...već od 1469 kn/osobi!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite broj noćenja, želite li vrhunski paket na pet, četri ili tri dana s uključenim polupansionom! Po broju dana/noćenja budete dobili i ski kartu na korištenje (vrijedi četri, tri ili dva dana)! Gondola i prijevoz od gornje stanice gondole do hotela i obrnuto je uključeno u cijenu! Djeca do 6 godina gratis u sobi s 2 odrasle osobe! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 13.02.20.

Hotel Krvavec

U zagrljaju slovenskih planina, uživat ćete u nezaboravnom skijanju u hotelu koji se nalazi na najvišoj nadmorskoj visini u Sloveniji.

Uređen je u planinskom stilu. Smješten direktno na skijalištu, idealno je polazište za zimske i ljetne aktivnosti na planini Krvavec. U ugodnoj planinskoj atmosferi hotela alpskog ambijenta, tijekom cijelog vašeg odmora, na raspolaganju vam je ljubazno osoblje hotela. Hotelske goste poslužujemo bogatim doručkom i slasnom večerom lokalnih gastronomskih specijaliteta. Tijekom dana je u hotelu na raspolaganju samoposlužni restoran, a možete se okrijepiti i na popularnoj Plaži, vanjskoj terasi s barom, glavnom mjestu dnevnog okupljanja i zabave na planini, koja se nalazi u neposrednoj blizini hotela.    

Hotel nudi wellness s intimnom infracrvenom te finskom unutarnjom i vanjskom saunom s izlazom direktno na snijeg koje doprinose jačanju vašeg imunološkog sustava, izlučivanju otrova iz tijela, potrošnji kalorija i vašem boljem cjelokupnom osjećaju. U cijenu wellnessa su uključeni čisti ručnici te hladni i topli napici.
Gosti željni zabave moći će se do dugo u noć zabavljati u sobi za zabavu (Fun room) u kojoj mogu puštati vlastitu glazbu, zabaviti se stolnim nogometom, hokejom, pikadom ili biljarom.

Dvokrevetna soba

Pažljivo dizajnirana sobu s dva ležaja pruža udobnost i prostranost s daškom planinskog ambijeta.
Udobna soba s dva ležaja služi kako soba za dvije osobe. Opremljena je u planinskom stilu, namještaj od masivnog drva i sa svime što vam je potrebno za ugodan odmor u svim godišnjim dobima (WC, tuš, sušilo za kosu, satelitska TV, Wi-Fi). Iz sobe se pruža prekrasan pogled na okolne vrhove Kamniško-Savinjskih Alpi te na dolinu Kokre.

Oaza opuštanja

Centar planinskog ambijenta hotela Krvavec nudi dvije finske (unutarnju i vanjsku) te infracrvenu saunu koje pripomažu opuštanju mišića, ojačavanju imunološkog sustava, izlučivanju otrova iz tijela, potrošnji kalorija i boljem cjelokupnom osjećaju.

Odmorište i vanjska sauna su opremljeni panoramskim staklom te ograđenim izlazom na snijeg koji idiličnim pogledom na skijalište i večernjom idilom donose nezaboravno opuštanje.