Valentinovo u Termama Sv. Martin koje se ne propušta! Opuštanje uz kupanje u termomineralnim bazenima, jogu i meditaciju, zabava u petak uz party na bazenu, živu glazbu u Pubu Potkova i Međimursku večeru te romantični trenuci uz posebnu večeru i butelju vina... Kupon vrijedi isključivo za vikend Valentinova 14.02.-16.02.2020.

U bogatoj gastro ponudi očekuju Vas: zdravi i domaći buffet doručak s neograničenim pićem (kava, domaći sok, domaći čaj), buffet večera s bogatim izborom tradicionalnih i lokalnih specijaliteta i Međimurska večer petkom i 1x romantična večera uz butelju međimurskog vina!


APARTMANSKO NASELJE REGINA predstavlja idealan izbor za obiteljski odmor, cijelo društvo ili odlazak na odmor s kućnim ljubimcem. Na raspolaganju vam stoji 69 standard (za 2 do 3 osobe) i 29 family (za 4 do 5 osoba) apartmana smještenih tik do pitome šume. Apartmani su opremljeni sadržajima koje posjeduje svaki dom, a ugodan i topao interijer razlog je zbog kojeg ćete se osjećati kao kod kuće!

KUPANJE i WELLNESS

Moderno uređen i luksuzan prostor wellness oaze za hedonističko uživanje i zdravlje uz suhe i parne kabine, unutarnji i vanjski bazen sa podvodnom masažom i keramičkim ležajevima za opuštanje, whirlpoolom, tuševima doživljaja uz tropsku kišu i hladnu maglu, ledenom spiljom i hladnim bunarom za rashlađivanje, tematizirani prostor za relaxaciju te refresh kutkom uz zdrave napitke i voće.

Ljubitelji wellnessa će u Svetom Martinu zaista uživati, jer osim bazena, Resort nudi i više od 20 različitih vrsta masaža i sauna poput finske i rimske, dok ukupna površina najmodernije wellness oaze u kontinentalnoj Hrvatskoj iznosi nevjerojatnih 1800m2.

U bogatim sadržajima očekuju Vas: 1x joga trening, 1x mindfulness meditacija i detoksificirajuće vježbe disanja, tečaj salse, kupanje u The Temple of Life, noćno kupanje, fitness, bachata party!

THE TEMPLE OF LIFE BAZENSKI KOMPLEKS

Termomineralna voda donosi bogatstva iz dubine i prenosi ljubav majke prirode svojom toplinom i ljekovitim mineralima.Uberite darove njene čarolije i nađite pročišćenje između jave i sna, između blagotvornog zraka i iscjeljujuće vode. Izuzetno bogata termomineralna voda visoke mineralizacije poznata je još od 1911. godine kada je englesko – mađarska tvrtka London – Budapest vršila istraživanja (bušenja) u potrazi za naftom, no umjesto nafte, potekla je termomineralna voda!