Luksuzni proljetni odmor za dvoje u magičnom Hotel Brown Beach House u Trogiru na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom,masažom od 30 minuta za svaku osobu i korištenjem spa zone...od 1299 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Razmazite sebe i još jednu osobu u predivnom hotelu tik uz more i nevjerovatnim pogledom! Uskoro nakon otvaranja postao je poznat po svom upečatljivom modernom i jedinstvenom izgledu te osvojio srca mnogih putnika! Rok iskoristivosti kupona je od 28.02-30.04.2020.

Brown Beach House ažurira jadransku obalu sa svjezom estetikom i kuhinjom Mediterana. Luksuzni sadrzaji,resort inspiriran dizajnom iz 50-ih godina prošlog stoljeća te razigrani ugođaj je savršeno ukonporiran u restauriranu staru otkupnu stanicu za duhan.

Cijena uključuje: 3 dana/2 noćenja u deluxe double room, free upgrade zavisno od raspoloživosti, piće dobrodošlice na dolasku, 2x Brown signature doručak,korištenje spa zone (unutarnji jacuzzi, teretana, relax zona, unutarnji grijani bazeni), 2x masaža od 30 minuta u spa centru, besplatan WiFi, besplatan paking, PDV i boravišna pristojba! Dodatna pogodnost: besplatan parking, WiFi i korištenje bicikla te 20% popusta na sve usluge spa centra.

Smješten u Trogiru, popularnoj jahtaškoj destinaciji i antičkoj luci u gradu pod zaštitom UNESCO-ove Svjetske kulturne baštine, Brown Beach House hotel se nalazi na samo pet kilometara od splitske zračne luke.
Hotel se nalazi unutar pažljivo obnovljene građevine izgrađene na početku 20. stoljeća, u kojoj se nekoć nalazila takozvana Duhanka, poznata otkupna stanica za duhan. Brown Beach House je hotel koji ima 25 elegantne sobe koje se sastoje od jednog ili dva jednosobna apartmana s namještajem izrađenim po naudžbi. 

Za dizajn i cjelokupni koncept se pobrinuo dizajner Saar Zafrir sa adresom u Amsterdamu (dizajnirao je i Sir Albert u Amsterdamu, Sir Savigny Max Brown), čiji svjestan pristup estetici ukljućuje palete smirujućih i prirodnih boja i drvenih tonova, klasičnog ali ipak suvremenog namještaja okruženog lokalnom florom.To sve zajedno u kombinaciji stvara kohezivni, bezvremenski izgled gdje se osjećate kao da ste kod kuće. Odavajući počast prošlim vremenima, vanjski bazen je opremljen klasičnim crno-bijelim popločenim podom inspiriran utjecajem Rimskog Carstva na ovim prostorima.Većina apartmana ima slikoviti pogled na obalu Jadranskog mora i stari grad Trogir.

Više o hotelu pogledajte OVDJE!