PodržimoNaše

Valentinovo u Splitu na 2 dana/1 noćenje u Galeriji Valeriji Downtown Seaside 4* uz izbor samo smještaja ili uz kontinentalni doručak te bocu pjenušca po dolasku za 2 osobe...od 449 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u uređenju, ambijentu i eleganciji Galerije Valerija koji Vas ondje očekuju! U cijenu uključeni posteljina i ručnici! Kupon za ponudu vrijedi od 13.02.20. do 17.02.20.

Umjetnost stila i luksuza te moderna profinjenost s pogledom na prekrasno Jadransko more...

Dodatne pogodnosti: besplatan WI-FI, popust od 10 % u Zinfadel restoranu u Splitu te popust od 10 % na masaže i tretmane za uljepšavanje!

Galeria Valeria u srcu Splita, nadomak mora, u UNESCO zaštićenoj zoni grada, dobila je ime po kćeri cara Dioklecijana. Objekt je opremljen po vrhunskoj kvaliteti i raspolaže s 9 luksuznih soba. Moderno uređene sobe s elementima kamenih i drvenih greda i s dizajnerskim namještajem ostavit će vas i više nego oduševljenima...

Galeria Valeria smještena je u splitskoj Matejuški, tradicionalnom dijelu grada gdje se sastaju ribari prije ribolova, no to je i mjesto gdje se susreću stari i novi svijet - ondje ćete pronaći stare drvene ribarske brodove i vidjeti kruzere i ekskluzivne jahte. Matejuška je starija čak i od Splita i od Dioklecijanove palače, i budila je inspiraciju brojnih pjesnika i skladatelja.

Glave splitske atrakcije su samo na 2 minute udaljenosti - HNK Split, Marjan, plaža, pjaca, muzeji, nogometni stadion Poljud i Dioklecijanova palača.

Obavezno provjeriti raspoloživost prije kupnje na mail galeriavaleria.split@gmail.com ili na mobitel 099 2745 076, uz KOD kupona po primitku kupona.