Karticama na RATE!!! Najpovoljnija cijena na tržištu + 200 kn extra popusta uz KOD: 200SPLIT + GRATIS liječnički pregled! Predavanja se održavaju na adresi Vukovarska 148/III kat (zgrada Belvedere).

Na temelju kupljenog kupona kupac s Autoškolom potpisuje Ugovor - ODMAH PO KUPNJI KUPONA, a najkasnije u roku 14 dana, kupac je dužan javiti se autoškoli radi potpisivanja Ugovora! 

Pri dolasku u autoškolu obavezno ponijeti sa sobom liječničko uvjerenje (koje dobivate nakon obavljenog liječničkog pregleda za koji je potrebno donijeti potvrdu liječnika opće prakse da je osoba zdrava)!

Preporučamo odmah po dobivanju KUPONA kontaktiranje partnera - Autoškole Classic-R i potpisivanje Ugovora sa njima, te što brže uključivanje u proces! 

Nakon što kupac kupi i zaprimi gotov kupon za školarinu, obavezno se javlja Crnom Jaju na mail info@crnojaje.hr za obavljanje liječničkog pregleda, a Crno Jaje povratno šalje kupon s kojim se ide na pregled!

Autoškola Classic-R trenutno raspolaže s mnoštvom novih vozila za obuku budućih vozača za B kategoriju. Svi instruktori su kvalitetno obučeni te dodatno "naoružani" strpljenjem pa će vam s lakoćom prenijeti svoje znanje i vještine.