PodržimoNaše

Posjetite slikoviti dvorac Miramare i razgledajte Trst te uživajte u okusu poznate talijanske kave - Illy uz Smart Travel u jednodnevnom putovanju busom za samo 205 kn/ osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Trst - grad kojem poseban pečat daju impresivne građevine iz doba Habsburške monarhije i uživajte u okusu poznate talijanske kave te razgledaajte dvorac Miramare oji potječe iz tog doba i udziže se predivnim pogledom na park i okolicu. Pri završetku putovanja opustite se uz šalicu tople Illy kave poznate po pravim okusima taljanske kave. Kupon vrijedi isključivo polazak: 28.03.2020.-OTKAZANO ZBOG EPIDEMIJE GRIPE!

Plan putovanja 
POLAZAK: 28.03.,

Posjetite slikoviti dvorac Miramare, razgledajte Trst - grad kojem poseban pečat daju impresivne građevine iz doba Habsburške monarhije i uživajte u okusu poznate talijanske kave - Illy...

 

Okupljanje grupe u 05.15 h i polazak u 05.30 h s Autobusnog kolodvora u Zagrebu (peroni 502-506), a iz Karlovca (Petrol) prema dogovoru. Polazak iz Rijeke je sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana u 07.40 h. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe do TRSTA, sjevernotalijanskog grada smještenog u istoimenom zaljevu i nekadašnje omiljene shopping - meke.

 Po dolasku, odlazak u razgled jednog od najpoznatijih tršćanskih motiva - DVORCA MIRAMARE (u prijevodu sa španjolskog ''gledati more''). Dvorac je dao sagraditi habsburški nadvojvoda Ferdinand Maksimilijan 1 860 godine, a u njemu je svojevremeno često boravila i popularna carica Sisi. Osim samog dvorca i parka, zanimljive su i šetnice koje ga okružuju i s kojih se pruža izvrstan pogled na grad, more i okolicu. Odlazak do grada, gdje slijedi šetnja uz obilazak najznačajnijih znamenitosti: PIAZZA DELL´UNITA - FONTANA 4 KONTINENTA - VERDIJEVO KAZALIŠTE - RIMSKO KAZALIŠTE - CRKVA SANTA MARIA MAGGIORE - BRDO SAN GIUSTO. Slobodno poslijepodne za obilazak trgovina i uživanje u nekadašnjoj omiljenoj shopping destinaciji, a kada odlučite predahnuti, sjednite na kavu i probajte espresso ILLY. 

Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak za Hrvatsku. Ugodna vožnja Italijom, Slovenijom i Hrvatskom uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak na mjesto polaska se očekuje u večernjim satima.

Nakon kupnje kupona, obavezna rezervacija s imenima putnika, kontaktom, mjestom polaska, uz KOD i ID kupona mailom na info@smart-travel.hr.