Smart Travel vas vodi na 1-dnevni izlet busom u Innsbruck i Swarovski- svijet kristala! Provedite Dan žena očarani uživajući u igri svjetla i sjajem! Samo 339 kn/osobi! Garantirani polazak!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Oduševite se jedinstvenom igrom svjetla, kristala i ambijentalne glazbe i uživajte u čarobnom spektaklu koji oduzima dah! Kupon vrijedi isključivo za odabrani datum 07.03.2020. RASPRODANO!

Plan putovanja:

Okupljanje grupe ispred zgrade gradskog poglavarstva (južna strana) u 01.00 sati. Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem putovanja, slijedi polazak prema Wattensu u 01.15h. 

Ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju Muzeja kristala Swarovski, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. 

Kompanija Swarovski 2020. godine slavi 125. obljetnicu i za svoje posjetitelje su pripremili brojne iznenađenja, tako da će posjetitelji moću uživati u novom vrtuljku koji podsjeća na pariške karusele, ali i u već poznatim atrakcijama: brdu sa skulpturom iz čijih usta teče vodopad ili čudesnoj šumi kristalnih oblaka koji se ogledaju u crnom zrcalu umjetnog jezera… Ovaj čarobni Svijet kristala Swarovski otvoren je 1995. godine povodom stote obljetnice postojanja tvrtke Swarovski, a upravo je tom prigodom poznati umjetnik André Heller dizajnirao ovo čarobno mjesto koje je danas nadaleko poznata znamenitost koja je oduševila više od dvanaest milijuna posjetitelja iz cijeloga svijeta. Po dolasku, razgled muzeja i uživanje u nevjerojatnoj ljepoti prekrasnih umjetničkih djela izrađenih od stakla i kristala. Slobodno vrijeme za posjet suvenirnici u kojoj možete kupiti prigodne poklone i suvenire. Okupljanje grupe i odlazak prema glavnom gradu pokrajine Tirol, INNSBRUCKU, alpskom gradu smještenom na 582 metara nadmorske visine, koji će Vas oduševiti arhitekturom u gotičkom i baroknom stilu. 

Po dolasku u Innsbruck, kraća šetnja sa voditeljem putovanja, nakon čega slijedi slobodno vrijeme. 

Okupljanje grupe u poslijepodnevnim satima i odlazak prema mjestu polaska. Vožnja autobusom kroz Austriju i Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem prema potrebi grupe. 

Dolazak u Zagreb u kasnim noćnim satima.