Uskršnji odmor na Pagu za cijelu obitelj! Provedite Uskrs na 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom u Hotelu Pagus 4* s pogledom na more, korištenjem saune i bazena, za dvoje...samo 1249 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 12 godina GRATIS! Kupon vrijedi od 07.04.20. do 14.04.20.

Hotel Pagus**** smješten je u neposrednoj blizini stare jezgre grada Paga, može se pohvaliti blizinom šljunčano-pješčane plaže u okruženju tradicije i bogatih ljepota Mediterana.  Ukoliko želite spoj mira i bogatog noćnog života ovaj hotel je idealno pozicioniran za spoj aktivnog odmora. Bogata ponuda wellness centra dostupna je svim našim gostima sa unutarnjim i vanjskim bazenom.


Ponuda uključuje: 3 dana, 2 polupansiona (bogati buffet doručak i večera) u dvokrevetnoj superior sobi s pogledom na more + neograničeno korištenje bazena i fitness centra + korištenje saune 1x 2h + besplatni Wi-Fi + besplatni parking, sve za 2 osobe!


SMJEŠTAJ
116 udobno opremljenih dvokrevetnih soba s balkonom, 72 sobe s pogledom na more i 44 sobe s pogledom na park. Od vrsta soba u ponudi imamo dvokrevetne sobe s balkonom i pogledom na park, dvokrevetne sobe s balkonom i pogledom na more, executive sobe s balkonom i pogledom na park, executive dvokrevetne sobe s balkonom i pogledom na more, junior suite s balkonom i pogledom na more. Wifi se nalazi u svim jedinicama hotela.


WELLNESS PONUDA
Hotel sadrži vanjski bazen grijan s morskom soli, unutarnji bazen, masažnu i hidromasažnu kadu, turksu, finsku i solnu saunu. Hotel ima u ponudi različite vrste tretmana ljepote - masaže tijela i lica, ugradnja trepavica, pedikura, manikura.


GASTRO PONUDA
Hotel sadrži ponudu Buffet restorana, Lobby bara, Beach bara, A’la carte restorana.

POSLOVNA PONUDA
Hotel sadrži sobu za sastanke kapaciteta 30-50 osoba.  Mogućnost organizacije prezentacija i manjih događanja. 

DODATAN SADŽAJ
Privatan parking ispred hotela i gradski parking uz nadoplatu. Fitness soba, frizerski salon, trgovine, ležaljke i suncobrani su dostupni gostima na bazenu, te vip ležaljke.