Koncert NENO BELAN & Fiumens 28.02. u 20 h u Rebuy Stars Cabaretu u Supernova centru u Buzinu! Guštajte u dvoje uz dalmatinske delicije, butelju crnog ili bijelog vina... već od 189 kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u večernjem izlasku u petak 28.02. uz koncert i legendarne hitove Nene Belana & Fiumens! Izaberite između dvije opcije plate i boce bijelog ili crnog vina. Kupon vrijedi za 2 osobe i isključivo za 28.02.2020.

Koncert NENE BELANA & Fiumens 28.02. u 20h u Rebuy Stars Cabaretu u Supernova centru u Buzinu! 

Rebuy Stars Zagreb je najveći automat klub u Hrvatskoj, koji svojom veličinom od preko 4000 m2 , ekskluzivnim uređenjem u stilu Las Vegasa, te profesionalnim i ljubaznim osobljem pruža vrlo ugodan boravak svojim igračima.

Kako bi našim gostima ispunili sve zelje i omogućili komociju, u sklopu automat kluba osiguran je pušački i nepušački prostor, Caffe bar & Night club s bogatom ponudom svih vrsta alkoholnih i bezalkoholnih pića, sendviča i jednostavnih jela.

Kako bi postali jedinstveno i najbolje mjesto za zabavu, u sklopu automat kluba otvorili smo Cabaret u kojemu organiziramo razne glazbene koncerte, plesne i kazališne nastupe, kao i sve ostale vrste događanja.