Koncert NENO BELAN & Fiumens 28.02. u 20 h u Rebuy Stars Cabaretu u Supernova centru u Buzinu! Guštajte u dvoje uz dalmatinske delicije, butelju crnog ili bijelog vina... već od 189 kn!

7 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 189 kn
Uštedi još 10 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 10 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ostvarite 15% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Uživajte u večernjem izlasku u petak 28.02. uz koncert i legendarne hitove Nene Belana & Fiumens! Izaberite između dvije opcije plate i boce bijelog ili crnog vina. Kupon vrijedi za 2 osobe i isključivo za 28.02.2020.

Koncert NENE BELANA & Fiumens 28.02. u 20h u Rebuy Stars Cabaretu u Supernova centru u Buzinu! 

Rebuy Stars Zagreb je najveći automat klub u Hrvatskoj, koji svojom veličinom od preko 4000 m2 , ekskluzivnim uređenjem u stilu Las Vegasa, te profesionalnim i ljubaznim osobljem pruža vrlo ugodan boravak svojim igračima.

Kako bi našim gostima ispunili sve zelje i omogućili komociju, u sklopu automat kluba osiguran je pušački i nepušački prostor, Caffe bar & Night club s bogatom ponudom svih vrsta alkoholnih i bezalkoholnih pića, sendviča i jednostavnih jela.

Kako bi postali jedinstveno i najbolje mjesto za zabavu, u sklopu automat kluba otvorili smo Cabaret u kojemu organiziramo razne glazbene koncerte, plesne i kazališne nastupe, kao i sve ostale vrste događanja.