Kozmetički salon Arte Vita u Varaždinu donosi Vam paket 15 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela - 5x kavitacija, 5x limfna drenaža i 5x slim line sauna, uz nevjerojatnih 82% popusta!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Postignite željene rezultate i dovedite svoje tijelo u formu! Paket Arte Vita uključuje 5 kavitacija, 5 limfnih drenaža i 5 slim line sauni! Kupon se može iskoristiti do 15.03.2020.


Kavitacija je jedini nekirurški i neinvazivni postupak koji ciljano uništava masne stanice.  Metoda je korisna za specifično djelovanje ultrazvuka i valove određene frekvencije. Svojom frekvencijom omogućuje da ultrazvuk djeluje isključivo do određene dubine pri kojoj ne dolazi do mišića, a time se onemogućuje uništavanje mišića. Energija ultrazvuka djeluje isključivo na masne stanice. Membrane masnih stanica se otvaraju te se masnoća izlijeva u međustanične prostore, a zatim se uz posredstvo enzima lipaze ista masnoća koristi za rad bazalnog metabolizma.


Limfna drenaža može djelovati na pozitivan način što se tiče vašeg organizma. Korisna je u borbi protiv akni, bora, glavobolje, menstrualnih tegoba, a najveći naglasak stavlja upravo na njenu ulogu u borbi protiv celulita s kojim borbu vode žene diljem svijeta. Njezina učinkovitost leži u činjenici kako se samim postupkom uklanja višak tekućine iz vezivnog tkiva zbog čega dolazi do veće opskrbljenosti stanica kisikom. Pored toga pomaže kod uklanjanja svih štetnih tvari te pomaže kod boljeg izgleda same kože.Za sve one koji se odluče na tretman limfne drenaže u svrhu rješavanja celulita trebaju znati kako tretman traje oko pola sata tijekom čega djeluju razni valjci, koji prije svega djeluju na što bolje otvaranje limfnih zalistaka.Upravo tako prihvaćaju samu limfu i dreniraju je prema limfnim čvorovima i naravno srcu. 



SlimLine Sauna Oxy Pod Deluxe  prva na svijetu sa sistemom visoke temperature i višestrukom stimulacijom. Grijanje, svjetlosna terapija, aromaterapija i masaža pružaju vrhunske rezultate kod gubljena težine putem metaboličkog stimuliranja i poboljšanja općeg zdravstvenog stanja. Ergonomski ležaj, glazba, ekran u boji osjetljiv na dodir, pružiti će vrhunski užitak uz gubitak težine i uspješno nadopuniti svaki kozmetički tretman.