Njegovani nokti su najljepši estetski detalj kojeg žena može imati na sebi! Sređene u svakoj prilici uz paket od manikure, piling ruku i trajni lak u Salonu Lana u Rijeci...samo 85 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sredite si ruku i zablistajte u svakoj prilici. Salon Lana koristi trajni lak marke Shellac koji trajte do 3 tjedna. Kupon se może iskoristiti do 11.04.2020.

Više o salonu Lana pogledajte na njihovoj društvenoj mreži OVDJE!


Manikura
njeguje Vaše ruke i nokte i pomaže im da održe vlažnost i njegovan izgled.Tretman uključuje oblikovanje noktiju, kupku koja omekšava kuitkulu, odstranjivanje viška kožice steriliziranim priborom i njegu noktiju i kutikule. Nokti se oblikuju prema dužini Vaših noktiju i Vašim osobnim preferencijama, četvrtasto oblikovani nokti izuzetno komplemetiraju duge prste s dužom pločicom nokta, dok ovalni oblici jako lijepo pristaju svim oblicima noktiju i prstiju. 

Hibridni gel-lak zvan Shellac.
Shellac se nanosi kao lak za nokte, svaki pojedini sloj laka se suši 2 minute pod UV lampom i u vrlo kratkom vremenskom roku klijentica izlazi iz salona sa savršeno izmanikiranim i nalakiranim noktima kojima ne treba nikakvo dodatno sušenje. Pri nanašanju Shellac laka, prirodni nokat se NE brusi, samo se nanese baza za Shellac i top coat koji drži boju postojanu. Što se tiče nail art-a, svakako se da ubaciti koju šljokicu, dijamantić ili pigment u boji za unikatan i trajan nail art. Shellac lak za nokte je pogodan i za nokte na nogama tako da svakako planirajte pred ljeto urediti nokte Shellac-om i nema više guljenja i otkrhnutog laka, samo savršena, postojana i sjajna boja od 3 tjedna do maksimalno mjesec dana, ovisi o brzini rasta noktiju.