Dočarajte si život naših starih uz baranjski štih! Odmor na 3 dana/2 noćenja u Villi Sandrina+ 1 doručak uz obilazak gospodarstva "Orlov put" i kušanje delicija, za dvoje...samo 499 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Obiđite seosko gospodarstvo "Orlov put" sa kušanjem njihovih delicija: eko slanina,ako kulen,prirodni med! Kupon vrijedi isključivo za do 20.04.2020.


Eko selo Karanac nudi vam sve ljepote Baranje na dlanu i autentični doživljaj staroga sela, pruža vam mogućnost uživanja u bogatoj gastronomsko turističkoj ponudi. 
Iz baranjske ponude izdvajamo: šetnja promenadom i parkovima biciklizam, jahanje, lov, ribolov, vožnja kanuima, mini golf u Zmajevcu, vinske ceste, restorane s ciganskom muzikom, vinske podrume izlete brodom ili čamcima u kopački rit. Kao što vidite turistička ponuda Baranje je i više nego raznolika.


U čemu uživati dok ste tu?!

Eko gospodarstvo Orlov put

Naziv ovog gospodarstva – Orlov put – dala je sama priroda. Iznad njega tijekom cijele godine možete pratiti prelete orlova i drugih ptica kojima je to svakodnevna tura pri letu unutar zaštićenog Parka prirode Kopački rit.


U sjeni bagremova, uživat ćete u kvalitetnoj i izrazito ukusnoj ekološkoj hrani koja se ovdje uzgaja! Sve sirovine proizvedene su na oranicama eko gospodarstva Orlov put, uz sam Kopački rit i nisu kemijski tretirane od daleke 1985. godine.
Karanac i okolica pružaju bezbroj mogućnosti za aktivan odmor, ali i uživanje u sitnim radostima, kao što su posjeti vinskim podrumima i pitoresknim etno restoranima gdje uz romsku glazbu ili tamburicu možete doživjeti ne samo kuhinju Baranje, već Baranju samu!


Uz šetnju promenadom i parkovima, možete se baviti biciklizmom, lovom i ribolovom, mini golfom u Zmajevcu, ili, pak, izabrati izlet brodom ili čamcima u Kopački Rit ili vožnju čamcima po rijeci Dunavu.