Ljepota leži u njegovanoj koži! Odaberite jedan od 4 tretmana LICA u Centru zdravlja i ljepote Mia [ST]: limfnu drenažu, maderoterapiju, radiofrevenciju ili vakum za bore i podočnjake...svaki 99 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite jednu od opcija: limfnu drenažu lica, maderoterapiju lica, hidrataciju uz radiofrekvenciju lica ili relaksirajući energetski tretman za bore i podočnjake sa vakumom. Kupon se može iskoristiti do 11.04.2020.

Limfna drenaža lica

Limfna drenaža se odnosi na klijente koji imaju problematičnu kožu, kuperoznu kožu, rozaceu. Ispumpavanje limfnih čvorova kreće od ključnih kostiju, zatim se prelazi na vrat i onda se prelazi na lice. Limfna drenaža se izvodi sa nekoliko pokreta a svaki pokret se radi kažiprstom ili palcem. Pokreti se ponavljaju 3 do 5 puta.


Maderoterapija lica

Izvodi se manjim rolerima te se tako stimulira krvotok, limfa te potiče se stvaranje kolagena i elastina u koži. Rezultat je manje bora, eliminacija natečenih donjih kapaka, smanjenje podbratka i općenito se svjež, zdraviji izgled kože lica.
Maderoterapija je savršen izbor za one koji se žele opustiti te uz to smanjiti bore te osloboditi kožu lica, vrata i dekoltea od toksina.  Ova masaža, osim što opušta um i mišiće lica, pomaže aktivirati fibroblaste koji će proizvesti više kolagenskih i elastičnih vlakana. Pravilni pokreti utječu na mišićno tkivo, cirkulacijski i limfni sustav, što povećava opskrbu hranjivim tvarima i kisikom u stanicama.


Radiofrekvencija lica

Revolucionarni tretman koji učvršćuje, zateže i podiže kožu, bez odlaska “pod nož”. Zbog svoje neinvazivnosti, on je idealan za one koji ne žele kirurški zahvat pomlađivanja ili pak ne misle da su dovoljno stari za njega.Za razliku od drugih sličnih tretmana, radiofrekvencija stimulira prirodnu obnovu kolagena koji kožu čini glatkom, elastičnom i naizgled mlađom. Osim toga, pruža vidljive rezultate već od prvog tretmana, a prikladna je za svjetlu i tamnu, suhu, masnu i mješovitu kožu. Ona tradicionalno koristi val elektrona koji uzrokuju zagrijavanje tkiva. Izmjenična struja niske frekvencije koristi se i u fizioterapiji, zbog svoje sposobnosti da potakne kontrakcije mišića.


Vakum terapija

Mehanički način tretiranja kože i potkožnog tkiva zasnovan na primjeni vakum masaže. Tretman masaže i limfne drenaže vakumom zasniva se na ritmičkom mijenjanju pritiska po površini kože. Time se u koži vrši pulsiranje, poboljšava se cirkulacija i limfna drenaža, povećava se razmjena hranljivih materija u tkivu što doprinosi boljoj ishrani tkiva. Preporuča se kod limfnog zastoja i svih zadržavanja tekućina, natečenost lica, kapaka, podočnjaka, umorne, sive i kože općenito lošeg izgleda, isušene kože, bora, nečiste kože, akni ili viška masnog tkiva.