Krstarite Jadranom!!! Krstarenje Katarina Line brodom KALIPSA na KL1 ruti (otoci Kvarnerskog zaljeva) uz smještaj u kabinama na bazi 7 polupansiona po super cijeni, za dvije osobe!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u krstarenju klasičnim motoriziranim jedrenjacima veličanstvenom Kvarnerskom obalom i otocima za nevjerojatnu super cijenu! Kupon vrijedi za 2 osobe i isključivo za polazak 25.04.20.

Više o Katarina Line pogledajte na njihovoj službenoj web stranici OVDJE!

Ponuda uključuje: krstarenje Katarina Line brodom Kalipsa ili sličnim na KL1 ruti (otoci Kvarnerskog zaljeva) Opatija-otok Krk-Rab-Zadar-otok Molat ili otok Olib -(Ilovik) Mali Lošinj-otok Cres-Opatija, smještaj u dvokrevetnoj kabini na palubi, na bazi 7 polupansiona (kontinentalni doručak i ručak u tri slijeda) + neograničena voda + besplatan Wi-fi, polazak iz Opatije 25.04.2020., za 2 osobe. 

Obavezne doplate na licu mjesta: boravišna pristojba i lučke takse 300 kn po osobi/tjednu i plaćaju se na licu mjesta. 

PROGRAM PUTOVANJA:

Subota OPATIJA – OTOK KRK

Polazak u 13:00h uz ručak na brodu. Na putu prema otoku Krku- najvećem hrvatskom otoku, stanka za kupanje u kristalno čistom moru. Glavna obilježja otoka Krka su raznolika mjestašca, zelene šetnice, maleni otoci te skrivene plaže i uvale. Večer za slobodno uživanje u brojnim kafićima i restoranima uz rivu. Noćenje u Krku.

Nedjelja OTOK KRK  - OTOK RAB

Nakon doručka nastavljamo krstarenje prema otoku Rabu, poznatom kao „otok ljubavi“. Razgled grada okruženog srednjovjekovnim zidinama, romaničkih crkvenih tornjeva, crkvi, palača, kamenih ulica i antičkih fasada (uključeno na Premium Superior i Premium kategoriji). Uživajte u pogledu na ulice i trgove pune uličnih umjetnika i izlagača. Ne propustite kušati čuvenu „Rapsku tortu“. Ukoliko budete imali vremena svakako prošetajte do brda Kamenjak i uživajte u prekrasnom zalasku sunca. Noćenje u Rabu.

Ponedjeljak OTOK RAB  - ZADAR

Jutarnja plovidba s Raba prema Zadru duž otoka Paga te stanka za kupanje na otočiću Maunu. Uživajte u vođenom razgledu grada (uključeno na Premium Superior i Premium kategoriji), koji je stoljećima bio centar Dalmacije, a danas je centar regije. U Zadru je bogata kulturna baština svjetske važnosti vidljiva na svakom koraku - Rimski forum iz 1. stoljeća, crkva Sv. Donata iz 9. stoljeća (najpoznatija srednjovjekovna bazilika i simbol grada) moćne gradske zidine s reprezentativnim gradskim vratima iz 16. stoljeća te brojne palače i vile. U centru grada naići ćete na mnoštvo odličnih restorana i barova, a od posebne su važnosti „Morske orgulje“ i svjetlosna instalacija „Pozdrav suncu“. Noćenje u Zadru.

Utorak ZADAR – OTOK MOLAT  ili OTOK OLIB

Ranojutarnji polazak prema otoku Molatu ili Olibu (ovisno o raspoloživim mjestima za pristajanje u lučici). Oba otoka smještena su na sjevernom dijelu Zadarskog arhipelaga, gdje možete uživati u miru i tišini. Kapetanska večera na brodu (uključeno na Premium Superior i Premium kategoriji) i noćenje.  

Srijeda OTOK MOLAT ili OTOK OLIB - ILOVIK / OTOK MALI LOŠINJ

Nakon doručka i jutarnje pauze za plivanje, nastavljamo krstarenje i kratko stajemo na Iloviku – „otoku cvijeća“. Polazak prema Lošinju – „otoku sunca“, koji je zbog svog čistog mora i borove šume najpopularniji otok sjevernog Jadrana. Po dolasku prošetajte lukom, Lošinjskim miomirisnim vrtovima ili posjetite obližnje slikovito mjesto Veli Lošinj. Noćenje u Malom Lošinju.

Četvrtak OTOK MALI LOŠINJ - OTOK CRES

Nakon jutarnjeg plivanja polazimo prema Cresu, dugom i uskom otoku prekrivenom hrastovom, bukovom i borovom šumom te vinogradima i maslinicima. Cres i Mali Lošinj u prošlosti su bili jedan otok, prije nego su Rimljani prokopali kanal i na taj ih način razdvojili. Noćenje u luci srednjovjekovnog grada Cresa.

Petak OTOK CRES – OPATIJA 

Nakon doručka krećemo prema Opatiji. Uživajte u spektakularnom pogledu s mora na poznatu Opatijsku Rivijeru. Popodnevni dolazak u Opatiju uz šetnju poznatom šetnicom Franza Josepha (lungomare) do brojnih opatijskih kafića i restorana ili do obližnjeg ribarskog mjestašca Volosko – poznatom po najboljim ribljim restoranima u regiji ali i u Hrvatskoj. Za zadnju noć, predlažemo oproštajnu večeru na brodu, kao izvrsnu priliku za razmjenu kontakata s drugim putnicima-  vašim novim prijateljima.   

Subota OPATIJA 

Nakon doručka vrijeme je za oproštaj od posade. Nadamo se da se opet vidimo na jednom od Katarina Line krstarenja.

Traditional Ensuite su drveni brodovi s klimatiziranim kabinama koje sadržavaju privatne tuševe/toalet, uglavnom s krevetima na kat, klimatiziranim kabinama i salonom.

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom ODMAH po kupnji kupona isključivo telefonom na 051 603 403 ili e-mailom sanja@katarina-line.hr, uz KOD i ID kupona.