Luksuz netaknute prirode u Sloveniji ovog Valentinova! Romantična 3 dana/ 2 noćenja s doručkom u Hotelu Planinka 4* +pjenušac u sobi i romantična večera s glazbenom pratnjom! Za 2 osobe, super cijena!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje poklon - pjenušac u sobi te večeru na Valentinovo 14.02.20. uz glazbenu pratnju sitarima za večerom! Kupon vrijedi od 14.02.20. do 16.02.20.

Ponuda uključuje: besplatan WI-FI + besplatan parking.


Hotel Planinka **** 

Hotel Planinka izvanredno je odredište koje karakterizira toplo gostoprimstvo, njegovana tradicija, zeleni položaj i izbor kulinarskih delicija. 

Ova posebna lokacija, naše mjesto Ljubno ob Savinji, zaslužila je destinacijom Zelena Slovenija, gdje možete provesti nezaboravan odmor. Otkrijte Hotel Planinka s jedinstveno uređenim sobama dizajniranim da upotpune vašu dušu. 


Restoran, koji poslužuje tradicionalnu kuhinju s visokokvalitetnom kuhinjom, uz vinsku pratnju nudi i nezaboravno kulinarsko iskustvo.


Posebnost hotela Planinka je njegova elegantna atmosfera, koja je u kombinaciji s vrhunskom hotelskom udobnošću, jednostavnošću stilski dovršene opreme i individualnom uslugom gosta. 

Njegovih četrnaest izuzetnih soba opremljene su s velikom pažnjom do detalja.


Više o hotelu Planinka 4* pogledajte na njihovoj web stranici OVDJE!