PRVI PUT NA CRNOM JAJU! Proljetni odmor na 3 dana/2 noćenja s Polupansionom u pažljivo dizajniranom Hotelu Pinija 4* u Petrčanima uz korištenje Wellness&Spa centra, za dvoje samo 1189 kn!

42 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mediteranski odmor kojem ćete se uvijek rado vraćati! Dijete do 3 godine u krevetu s roditeljima gratis, drugo dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju gratis! Kupon vrijedi isključivo od 21.03.20. do 10.04.20. i od 13.04.20. do 25.04.20.

Prvih 20 rezervacija poklon po 1 masaža/po rezervaciji : relax masaža lica, dekoltea i vlasišta od 20 minuta ili 1 anti - stres masaža stopala od 20 minuta!

HOTEL PINIJA ****

Konstantna modernizacija sa svrhom unaprijeđenja ponuda i usluga, a duga obiteljska tradicija garantira srdačan i osoban pristup svakom gostu. 
Od 2001. godine hotel se kompletno modernizira te je izgrađen sportsko-rekreacijski dio hotela s unutarnjim bazenom s fitnessom. 


Godine 2008. hotel je podignut na kategoriju 4* te je napravljen novi otvoreni bazen. Godine 2015. izgrađen je novi wellness & spa centar. Godine 2019. renoviran je hotelski restoran s terasom te je izgrađeno sunčalište kraj bazena. 


Saznajte više o hotelu Pinija 4* na službenoj web stranici OVDJE!

Smještaj
U ponudi je 307 moderno uređenih soba koje se protežu kroz 3 hotelska krila, međusobno povezana recepcijom, prostranim foajeom i aperitiv barom. 4 hotelska apartmana i 6 soba prilagođenih osobama s invaliditetom, ispunit će sva Vaša očekivanja i potrebe (besplatan parking, Internet corner, mjenjačnica, bankomat, čuvanje prtljage, suvenirnica, mini market, praonica rublja, faks/fotokopiranje). 


Premium soba s balkonom 

Obilježava ju kombinacija pažljivo dizajniranog prostora s toplim osjećajem skladnih i opuštajućih boja. Osmišljena je s ciljem spajanja funkcionalnosti i estetike. Premium sobe su novouređene, dvokrevetne sobe s balkonom, površine otprilike 22 m². Pružaju pogled na predivnu borovu šumu. Dostupne su u varijanti s francuskim ležajem ili s odvojenim krevetima. Kapacitet: 1-3 osobe. 


Wellness & SPA Marea 

Fuzija blagih mirisa i opuštajuće glazbe pružaju specifičan ugođaj Wellness & Spa centra Marea. Tretmani Wellness & Spa centra „Marea“ temelje se na individualnom pristupu i prilagođavanju svakog tretmana vašim željama i zahtjevima. Naglasak je stavljen na jedinstven „Pinija Experience“ koji se sastoji od prirodnog pilinga i masaže tijela s dodatkom mediteranskog ljekovitog bilja. Za njegu se upotrebljavaju kozmetički proizvodi francuske kozmetičke kuće Sothys jer za goste se osigurava samo najbolje. Ljubitelji aktivnog odmora mogu uživati u moderno opremljenom fitness centru. Nakon treninga, opustite mišiće uz pomoć vode u bazenu ili relaksirajuće pare u finskoj sauni ili parnoj kupelji.

 

Ponuda uključuje besplatan ulaz u SPA Relax zonu Wellness & Spa centra "Marea" koja sadržava: saune, relax zonu i jacuzzi s pogledom na more te slanu sobu! Potrebna je prethodna rezervacija na recepciji - samo odrasli iznad 18 godina+ neograničeno korištenje unutarnjih bazena s hidromasažom, te dječjeg bazena + neograničeno korištenje fitnessa + korištenje ogrtača i papuča + neograničeno korištenje animacijske sobe za djecu! Dodatna pogodnost: 20 % popusta na sve tretmane wellness i spa Marea!

Restoran & barovi

Iskusite čari Mediterana i prepustite se uživanju u gastronomskim specijalitetima hotelskog restorana. Ponuda restorana bazirana je na hrvatskoj, dalmatinskoj i internacionalnoj kuhinji. Uz vrhunski pripremljene obroke, izrazitu pažnja je posvećena kvaliteti namirnica s kojima su pripremljena jela. Nakon uživanja u gastronomskom doživljaju, možete odabrati opuštanje uz bazen, uživanje na plaži ili jednostavno odabrati miran kutak u jednom od četiriju barova.

 

Dodatna pogodnost: poklon voucher u iznosu od 75,00 kn za minimalno potrošenih 300,00 kn po rezervaciji na neku od naše sportke ponude i sadržaja (bicikle, tenis, mini golf, adventure golf).