Vrhunski paket od 15 tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela očekuje Vas u estetskom centru Nyce u Opatiji - 5 vakuma s radiofrekvencijom, 5 lipo lasera i 5 limfnih drenaža za 699 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Brinite o svome tijelu i formi u svakom godišnjem dobu! U paketu Vas očekuju vakum sa 12-polarnom radiofrekvencijom i hladnim diodnim laserom, lipo laser i limfna drenaža. Kupon se može iskoristiti do 31.05.2020.

GRATIS JELOVNIK ZA 7 DANA!

VAKUM SA 12-POLARNOM RADIOFREKVENCIJOM I HLADNIM DIODNIM LASEROM

Vakumom izvodimo različite tretmane vakumske masaže. To su svakako na prvom mjestu anticelulitni tretmani, tretmani razbijanja masnih nakupina, tretmani učvršćivanja i poticanja limfne drenaže te eliminacije toksina iz limfnog sustava kao i poboljšanja elastičnosti kože. Preporuča se za inzenzivno poticanje protoka limfe, pojačano sagorjevanje masnih stanica ali ne samo iz estetskih razloga nego i za opuštanje mišića. 

Najnaprednija tehnologija velike brzine turbine stvara negativni tlak, te inovativna trodimenzionalna tehnologija pretvorbe ( vakum, RF i laser ) kombinirana s mikro čipom, kontrolira patent osovine valjaka i ima antigeocentrično privlačenje učinaka na kožu. Privlačenje se rasprostranjuje na vlakna vezivnog tkiva te kroz ritmičke masaže učinkovito razbija potkožne masnoće i smanjuje nakupljanje staničnog masnog tkiva. Detoxifikacijski učinak je poboljšan čak do 4 puta. Ovaj proces obavljen ručno ili nekim drugim aparatom ne može postići tako savršene rezultate kao naš VAKUM koji istovremeno koristi 8-POLARNU RADIOFREKVENCIJU I KOMBINACIJU HLADNOG DIODNOG LASERA. Nakon tretmana se može pojaviti blago crvenilo kao rezultat da smo uspjeli potaknuti cirkulaciju i osjećaj opuštenosti te rasterećenosti. 

Tretirana osoba odmah nakon tretmana vraća se svojim svakodnevnim aktivnostima. Razmak između tretmana 2 - 3 dana.

LIPO LASER

LIPO LASER jedna je od najdjelotvornijih metoda mršavljenja, bez boli i gubitka vode. Radi se o hladnom diodnom laseru koji u 6-9 tretmana pokazuje izvanredne rezultate.

Ovaj tretman se smatra jednim od najinovativnijih metoda u liječenju tvrdokornih masnih područja na tijelu. Radi se o modernijoj tehnologiji u svijetu liposukcije, što je ipak na neki način standard u svijetu kad je u pitanju oblikovanje tijela.

Spomenuti tretman uklanja neželjene naslage masnog tkiva s određenih dijelova tijela, poput ruku odnosno nadlaktica, gornjeg i donjeg dijela leđa, trbuha, nogu odnosno natkoljenica i kukova, stražnjice, vanjske i unutrašnje strane bedara, itd… Zahvat je namijenjen za uklanjanje neželjenih nakupina masnog tkiva, tj oblikovanje.

LIPO LASER je u potpunosti siguran i bezbolan tretman koji koristi najnoviju niskoenergetsku hladnu lasersku tehnologiju , te time smanjuje obujam i naslage masnoća na gotovo svim dijelovima tijela bez ikakvog operativnog zahvata i ne zahtjeva oporavak nakon tretmana, te nema nikakvog crvenila. Većina klijenata već nakon prvog tretmana primjećuje dobre rezultate (smanjenje obujma), no za željeni rezultat i krajnji cilj treba se držati programa, plana i dogovora. Ova metoda uklanja približno 2,4 cm masnih nakupina po jednom tretmanu. Broj tretmana je individualan ali obično iznosi 6-8 tretmana.

LIMFNA DRENAŽA je terapija kojom se metodom upuhivanja zraka stvara pritisak na točno određene dijelove tijela čime se potiskuje nataložena međustanična tekućina. Terapijom se potiče funkcija limfnog sustava, brže izlučivanje štetnih tvari iz tijela kao i suvišna tekućina. Dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli.

Efekti limfne drenaže: detoksikacija organizma, poboljšanje venske cirkulacije, prevencija i ublažavanje otoka na nogama, otklanjanje tegoba kod "umornih, teških nogu", bolja ishrana i regeneracija tkiva, prevencija pojave i otklanjanje celulita.