Savršene usne za najljepše poljupce i najprivlačniji detalj na Vama! Iskoristite nevjerojatnu ponudu PLASMA LIFTINGA usana u estetskom centru Nyce u Varaždinu za samo 499 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite popust od punih 50% i povećajte svoje usnice bez punila, bez igala i potpuno prirodno postignite fenomenalne rezultate uz pomoć tretmana s Plasma Penom! Kupon se može iskoristiti do 30.04.2020.

PLASMA LIFTING metoda je inovativna i trenutno najučinkovitija alternativa za plastičnu kirurgiju. Rezultati su senzacionalni i dugotrajni te možemo slobodno reći da je PLASMA tretman zamjena za klasični operativni facelift. 

Umjesto skalpela, PLASMA tretman koristi bljeskove veličine milimetra bez doticanja kože te stvara male točkice koje dovode do kontrakcije i zatezanja kože. Stimulira i potiče stvaranje novih stanica kože, što omogućuje trajnost rezultata.

Trajanje tretmana ovisi o području primjene (30 min). Rezultati su vidljivi odmah, a tokom 3 mjeseca dosegnu vrhunac.

Njega nakon tretmana

Na zoni tretiranja nastaju sitne krastice koje moraju suho zacijeliti kroz 3 - 7 dana. Također na osjetljivim područjima, kao što su kapci, može doći do oticanja. Na kožu se aplicira Bepanthen krema s antiseptikom.

ESTETSKI CENTAR NYCE - VARAŽDIN

Želimo vam predstaviti novootvoreni centar za estetiku i oblikovanje NYCE - New You Esthetic Center u Varaždinu na adresi Ivana Kukuljevića 35, koji vodi dr. med. Sanja Trivunović, liječnica opće i holističke medicine te doktorandica nutricionizma. Centar nudi i estetske i medicinske tretmane, a opremljen je najnovijom vrhunskom tehnologijom.