Upoznajte šarmantni Bihać i istražite ljepote NP Una! Otisnite se u avanturu s Autoturist Parkom u jednodnevnom izletu 22.03. s autobusnim prijevozom iz Zagreba za samo 179 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

GARANTIRANO! Ljepotu smaragdne Une otkrili su već rimski legionari kad je jedan od njih, ne vidjevši dotad ništa tako lijepo i očaravajuće, uzviknuo "Una, solo una!". Kupon vrijedi za 1 osobu i za 22.03.2020.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 6:30 sati iz Zagreba s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva. Ugodno putovanje u smjeru graničnog prijelaza sa Bosnom i Hercegovinom te dalje u smjeru Bihaća.

Dolazak u grad BIHAĆ. Šetnja uz razgled njegovih znamenitosti u pratnji lokalnog vodiča: KAPETANOVA KULA – KAMENO TURBE – DŽAMIJA FETHIJA – CRKVA SV. ANTUNA. Slobodno vrijeme za šetnju uz obale Une i uživanje u pravim, bosanskim ćevapima te odlazak na gradsku pjacu. Nastavak putovanja u smjeru NACIONALNOG PARKA UNA. 



Dolazak do mjesta Orašac u kojemu se prekrcavamo u lokalni autobus, prilagođen za vožnju po makadamu. Odlazak do Štrbačkog buka, najvišeg vodopada nacionalnog parka impresivne ljepote. Štrbački se buk obrušava s 24 metra visine pritom tvoreći niz manjih i većih sedrenih barijera. Slobodno vrijeme za razgled i osvježenje. Polazak prema Zagrebu predviđen je oko 18:00 sati, a povratak na mjesto polaska očekuje se u kasnijim večernjim satima.