Riješite se napetosti, potaknite metabolizam i opustite se i uživajte u ovoj posebnoj masaži! Refleksoterapija stopala u zagrebačkom Centru ljepote Trinity u Ilici za samo 75kn!

6 prodanihMožete kupovati i dalje!

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Cijena uključuje: refleksoterapija stopala u trajanju 45 min! Svaka osoba može kupiti 5 kupona za sebe i neograničeno na poklon! Rok iskoristivosti kupona je 30.05.2020.

Lokacija usluge: Centar ljepote Trinity u Ilici 62

ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija termina na tel: 095 3703 981, uz KOD i ID kupona po primitku.

Refleksoterapija stopala je masaža pojedinih dijelova stopala s ciljem izravnog utjecaja na zdravlje organa u tijelu. Stopala su osim temelja našeg tijela i 'podrum' našeg bića. Refleksologija je jedan od načina borbe sa fizičkim i psihičkim posljedicama tereta koje naš organizam svakodnevno akumulira u točkama na stopalima.

Smatra se da refleksologija stopala ima tradiciju dugu 6000 godina. Raspored zona na stopalima odgovara rasporedu organa, kostiju i mišića u tijelu. Svi organi sa desne strane tijela odražavaju se na desnom stopalu, a oni s lijeve strane na lijevom stopalu.

Stimulacijom odnosno masažom pojedinih dijelova stopala izravno utječemo na zdravlje pojedinih dijelova tijela. 

Refleksoterapija stopala djeluje na:

bolove u vratnoj kralježnici, ramenima

bol u leđima

bol u koljenima

glavobolje

bol u listovima

grčevi u nogama

iscrpljenosti organizma, stres, depresija, anksiozna stanja

poremećaj cirkulacije, itd.