PodržimoNaše

Romantični vikend za 2 osobe u Hotelu Picok**** uz 50% popusta! Uživajte u Podravini uz bazen i saunu, romantičnu večeru uz svijeće i šampanjac!

25 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U Hotelu Picok**** u Đurđevcu, očekuje Vas romantični vikend za 2 osobe uz 50% popusta, te smještaj za 1 dijete do 12 godina potpuno besplatno!

Hotel Picok**** smješten je u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline; između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. U podravskoj nizini razlikujemo tri osnovna reljefna elementa: plodne terase, Đurđevačke pijeske i naplavni nizinski prostor.

Zanimljivo ime hotel je dobio po Legendi o Picokima, događaju iz 16. stoljeća, točnije 1552. god kada se domišljatost i hrabrost Đurđevčana u dugotrajnoj borbi protiv turskog nasilnika Ulama-bega isplatila jer su iz topa na njih ispalili pjetlića, picoka. Dogodilo se to na mjestu Staroga grada, koji je nastao usred močvare na uzvišenom pješčanom humku, baš u blizini hotela koji zrači Podravinom od samoga ulaska. Taj događaj živi i danas jer se već 40 godina krajem lipnja uprizoruje u sklopu manifestacije ‘’Picokijada’’, a Đurđevčani već stoljećima nose naziv ‘’Picokima’’.

Romantični vikend za 2 osobe uključuje:

2 noćenja za 2 osobe s doručkom,
neograničeno korištenje bazena i saune,
1 romantična večera za 2 osobe uz svijeće i šampanjac,
1 dijete do 12 godina besplatno,
svi korisnici koji su kupili kupon na Crno Jaje ostvaruju 20% popusta na svaku sljedeću kupnju aranžmana.

Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelles internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.