Pravi odmor i kupanje! 2 dana/1 noć s doručkom ili 3 dana/2 noći s polupansionom za 2 osobe i 1 dijete do 4,99 godina u Pensionu Les u Brežicama + ulaznice za cjelodnevno kupanje u Čatežu!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za opuštanje i bijeg od svakodnevnog stresa nije potrebno otići daleko! Pension Les nalazi se u središtu Čateža ob Savi, u neposrednoj blizini Termi Čatež. Uživajte u obiteljskom pansionu, kupajte se u Čatežu! Kupon vrijedi do 31.03.2020.

Sobe i apartmani Gostilna Pension Les imaju kabelski TV, klima uređaj te kupaonicu s tušem i WC-om. 

Gostilna Pension Les smještena je na izvrsnoj lokaciji: 4 km od željezničkog kolodvora u Brežicama, 2.1 km od Termi Čatež i 1 h vožnje od Ljubljane. 

U slobodno vrijeme - između opuštanja i kupanja - posjetite okolne vinograde i repnice, Čatež ob Savi, Brežice i Brežički dvorac, Kostanjevičku jamu...

Odaberite svoj paket za dvoje po mjeri: 1 noćenje s doručkom + 1x cjelodnevna ulaznica/osobi za Terme Čatež ili 2 noćenja s polupansionom + 2x cjelodnevne ulaznice/osobi za Terme Čatež!

Terme Riviera Čatež - najveći termalni bazenski kompleks u ovom dijelu Europe!

Termalna rivijera s najvećim vanjskim bazenskim kompleksom pruža zabavu za sve generacije na više od 10.000 m² termalnih vodenih površina. Vodene atrakcije i bazeni različitih oblika s temperaturom vode od 26 do 36 ° C.

Na Zimskoj termalnoj rivijeri zaplivajte u termalnoj vodi najvećeg natkrivenog kompleksa bazena i otkrijte vodeni raj na više od 2.300 m2 unutarnjih termalnih površina sa vodenim atrakcijama.

Pod tri kupole nalaze se bazeni, whirlpooli, slapovi, masažna ležišta... a kada je sporosti dosta, slijedi zabava na valovima ili na divljoj rijeci! Spustite se u vodene doživljaje na toboganu skakaonici ili kamikazi.