PodržimoNaše

Savršeni omjer za savršen ten u Salonu ljepote Pasadena u Zagrebu! 2 tretmana fotopomlađivanje + 1 radiofrekvencija lica + 3 hijaluronska seruma uz 82% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kraljevski tretmani za lice uz 82% popusta u salonu ljepote Pasadena u Novom Zagrebu! Uživajte u ugodnom ambijentu, simpatičnom osoblju i vrhunskom tretmanu!

Ponuda uključuje:

2 x fotopomlađivanje
1 radiofrekvencija lica
3 hijaluronska seruma


Fotopomlađivanje

Fotopomlađivanje ili fotorejuvenacija je postupak pomlađivanja kože i bavi se problemom starenja. Proces starenja je fiziološki proces i ne možemo ga zaustaviti,ali možemo današnjem suvremenom čovjeku omogućiti da pri tome što duže zadrži lijep izgled!

Radiofrekvencija

Radiofrekvencija je tretman radiofrekventnom strujom koja izvanredno djeluje na kožu, tako da vrši dubinsko zagrijavanje tkiva, dok se površina kože ne zagrijava do tog stupnja kao unutrašnjost.

RF energija je pohranjena duboko u dermisu i stvara jedinstvenu zonu  grijanja  kolagena  potiče kontrakcije, obnovu i pomlađivanje. Dermis koji je najdublji sloj kože, RF zagrijava ravnomjerno štiteći one više površine - epiderme.Obavezna telefonska rezervacija termina 3 dana unaprijed na mobitel 099/7000-611