Dan žena uz jedinstvenu atmosferu Sarajeva na 3 dana/2 noćenja s doručkom u hotelu Platinum 4* za 2 odrasle osobe i dijete do 5 godina GRATIS te rasplesana večera uz glazbu...samo 1139 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Priuštite si odmor u samom središu Sarajeva, u neposrednoj blizini bogate povijesne gradske jezgre. U ponudi je uključena večera 07.03. u restoranu Galija uz živu glazbu, parking i piće dobrodošlice, topli napitci u lounge sali, obilazak Sarajeva uz licenciranog vodiča, bogati doručak...Kupon vrijedi od 06.03. do 08.03.20.

Hotel Platinum 

HOTEL PLATINUM se nalazi u središtu Sarajeva, u neposrednoj blizini povijesne jezgre grada i na pješačkoj udaljenosti od kulturnih, umjetničkih, poslovnih, turističkih i gastronomskih atrakcija i lokaliteta. 

Paket uključuje: 3 dana i 2 noćenja u dvokrevetnoj comfort sobi u Hotelu Platinum 4* s doručkom + 07.03.20. večera uz živu glazbu u restoranu Galija + piće dobrodošlice + kava/čaj gratis u sobi + korištenje sefa u sobi + gratis parking (potrebna prethodna rezervacija) + WiFi; sve za 2 osobe.



Hotel nudi 12 soba koje su potpuno prilagođene potrebama poslovnog putnika. Ugodan ambijent doručka i aperitivskog kluba je na raspolaganju za opuštanje. 


U slučaju da dolazite sa vlastitim automobilom, hotel ima osigurana parkirna mjesta. Elegantnost i diskretni luksuz uz izuzetnu udobnost, pružit će vam poseban osjećaj topline i intimnosti, čineći hotelom mjesto za odmor i užitak.


DVOKREVETNA SOBA

Svijetlom ispunjena soba sa pogledom na grad. Dizajnirana za zadovoljstvo gostiju koji se žele opustiti i odmoriti.

Dodatne pogodnosti: gratis topli napitci u lounge sali na zadnjem katu hotela nakon 12 h; drugi dan boravka obilazak Sarajeva pješice u pratnji licenciranog vodiča u trajanju 2 h!