Imaš fotić na mobitelu, ali slike ti nisu cool? Želite ovjekovječiti trenutak Vaše ljubavi? Profi fotkanje u Mix Media Studiu u ZG Vaše je rješenje za dobar profil i uspomenu! Samo 75 kn!

1 prodanMožete kupovati i dalje!

Za dobre fotke ne morate uložiti brdo novaca niti moljakati frendove... Fotkajte se u Mix Media studiu uz profi fotografa, povedite kućnog ljubimca, frendicu ili partnera! Po Vašem izboru dobit ćete 10 fotografija! Kupon se može iskoristiti do 20.04.2020.

Mix Media Studio

Oprema koja se koristi za snimanje je profesionalna, a snimke su visoke kvalitete (4K kamera i dron Mavic 2 air pro). Editiranje je uključeno, završni produkt može biti film, reklamni (kratki) film ili serija fotografija. Može se snimati vani na otvorenom, u vašem prostoru ili u našem specijaliziranom studiju ispred green screen pozadine. Vi birate, mi ostvarujemo. 


Snimamo i obiteljske umjetnicke fotografije, ali i fotografije namjenjene za prodaju artikala ili proizvoda, hrane i slično. Osim toga djelatnost studija je i snimanje reklamnih promo spotova za firme i obrte, poduzeca, muzickih spotova i materijala prema dogovoru sa klijentom.

Profesionalno fotografiranje

Fotografija, kao osnovni oblik promocije, može drastično povećati nivo prezentacije proizvoda i usluga, ali ga može i drastično smanjiti. Fotografija govori više od 1000 riječi, a kvalitetna fotografija koju je napravio iskusni profesionalac vrhunskom opremom, a zatim je još i dodatno sredio, privući će pažnju i dobiti pozitivne reakcije publike. Nasuprot tome, publika (koji je inače vrlo teško dovesti u situaciju da pogleda vašu ponudu) će biti odbijena i nepovratno izgubljena lošim fotografijama. Zbog toga, dilema "profesionalni fotograf ili dečko iz "susjedstva"nu praksi ne postoji - svaka investicija u profesionalnu fotografiju se višestruko vraća, svaka štednja - također.


Ukoliko ste u svom poslovanju došli u fazu kada imate kvalitetniju ponudu od poslovnih rezultata - zapitajte se da li ste se dovoljno i pravilno predstavili u javnosti. Ako ste nezadovoljni rezultatima - najčešći problem je upravo u promociji usluga. A to je pravi trenutak da nam se obratite. Klijenti koji drže do profesionalnosti, estetskih kriterija i tradicionalnih vrijednosti prepoznali su profesionalna fotografiranje kao jedan od glavnih faktora u marketinškom poslovanju.

ODMAH po kupnji i primitku kupona, obavezna prethodna rezervacija termina i savjetovanje oko prvog dolaska na telefon 091 5781 841