Jedna od vodećih rent-a-car tvrtki u Hrvatskoj, Uni Rent nudi Vam vrhunsku uslugu iznajmljivanja vozila širom zemlje! Jedan kupon vrijedi za rentanje automobila na 1 dan, a 1 osoba može kupiti do 7 kupona! Kuponi se mogu spajati! Kupon vrijedi do 30.04.2020.

Od svog osnivanja 1999. UNI RENT je izrastao u jednu od vodećih rent-a-car tvrtki u Hrvatskoj. Uni Rent je tvrtka s dvadeset godina tradicije, koja danas posluje na području cijele Hrvatske s mrežom od 15 poslovnica i preko 1000 automobila u voznom parku.

Uni Rent vam nudi najam vozila na 15 lokacija u Hrvatskoj, u našim poslovnicama Zagreb, Split, Dubrovnik, Zadar, Opatija, Slavonski Brod, Osijek, Rovinj, Pula, Makarska… u svim međunarodnim zračnim lukama i većim gradovima. 

U ponudi su vozila svih tipova i veličina, od malih gradskih vozila do luksuznih limuzina, lakih gospodarskih vozila i SUV-a. Trenutno raspolažemo voznim parkom od 1400 vozila i jedna smo od vodećih tvrtki za najam vozila u Hrvatskoj, ove godine s ponosom slavimo 20 godina osnivanja.

Gradske poslovnice

ZAGREB (Kranjčevićeva 46) ● OSIJEK (Reisnerova 70) ● SLAVONSKI BROD (Đure Pilara 28) ● OPATIJA (Viktora Cara Emina 2) ● ROVINJ (Ante Starčevića 35) ● ZADAR (Poljana N. Nodila 9) ● SPLIT (Šperun 2) ● MAKARSKA (Ante Starčevića 32) ● DUBROVNIK (Masarykov put 9)

Aerodromske poslovnice

ZAGREB  OSIJEK  PULA ● ZADAR  SPLIT  DUBROVNIK

Naša prednost na izuzetno konkurentom tržištu  je naša iznimna kvaliteta usluge. Klijenti nam se uvijek vraćaju jer im nudimo posebno prilagođenu uslugu u skladu s njihovim potrebama. Naš poslovni slogan glasi "Yes I Can!" (Da, ja to mogu) i doslovno preslikava bit našeg poslovanja: za svoje klijente smo u stanju ostvariti doslovno sve.

Svojim dugogodišnjim iskustvom, fokusiranjem na uslugu i najširom mrežom poslovnica u Hrvatskoj Uni Rent je idealan izbor za multinacionalne tvtke i poslovne korisnike u potrazi za vrhunskom uslugom najma vozila u Hrvatskoj.

Naša misija: dosljedno i bez kompromisa isporučivati kvalitetan proizvod uz vrhunsku uslugu i povoljne cijene kako bi naši klijenti bili sigurni da je Uni Rent njihov najbolji rent a car izbor u Hrvatskoj.

Najbolji način putovanja u Hrvatskoj – Uni Rent!