NOVO na Crnom Jaju! Ugrabite fenomenalnu ponudu pretplate na časopis Playboy na 6 mjeseci i godišnju pretplatu na časopis Jet Set uz 47% popusta! Dostava za cijelu Hrvatsku!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

2 u jedan! Opremite se vrhunskim časopisima kao kvalitetno društvo uz ispijanje kave, za slobodno vrijeme, istraživanje nečeg novog... Kupon vrijedi za 1 osobu i 2 pretplate. Kupon vrijedi do 20.04.2020.

Postoji samo jedno mjesto na kojem će vrhunska kvaliteta vašeg proizvoda biti prezentirana na primjeren način...

Hrvatski PLAYBOY je savršen vodič kroz svijet luksuza, bez obzira je li riječ o modi, prestižnom automobilu, tehnološkim novostima, dobrom vinu ili restoranu. PLAYBOY svojim zahtjevnim čitateljima uvijek nastoji otkriti nove načine zabave i užitak slobodnog vremena.

PLAYBOY je najprodavaniji muški magazin u Hrvatskoj. Autori, odabir tema i uređivačka politika stvaranja našeg magazina kvalitetom se izdvajaju od ostatka ponude i čine nas uistinu zasebnom kategorijom bez konkurencije.

U ponudi Vas očekuje 6 primjeraka Playboy časopisa + 4 primjeraka Jet Set magazina! Dostava vrijedi za cijelu Hrvatsku!

JET SET MAGAZIN na svojim stranicama obrađuje najrazličitije teme. Moda, sport, umjetnost, putovanja, auto-industrija, znanost, business... sve su to područja o kojima možete čitati u našem časopisu!

Koncept JET SET MAGAZINA je izdavanje zanimljive i poučne revije, a njegova luksuzna izvedba samo je dokaz da i Hrvatska može proizvesti magazin koji bi na kioscima širom Europe mogao stajati ravnopravno s onim najpoznatijim svjetskim izdanjima...

ODMAH po primitku kupona poslati podatke za dostavu časopisa na e-mail kristijan@playboy.hr, uz KOD i ID kupona.