Proljetni luksuzni odmor za 2 osobe na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom u Falkensteiner Hotel & Spa Iadera*****uz tretman od 20 minuta po želji...već od 1609 kn!

39 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite vikend ili tjednu opciju! Pobjegnite od poslovnih obaveza i gradske vreve u opušteni ambijent Falkensteiner hotela! Ispunite dušu i regenerirajte tijelo na par dana uz morski krajolik i odličnu ponudu po neviđenoj cijeni! Kupon se može iskoristiti do 31.03.2020.

HOTEL & SPA IADERA 5*

Dobrodošli na Punta Skalu, nedvojbeno jedno od najljepših mjesta u Hrvatskoj. Uživajte u luksuzu i opuštajućem mediteranskom stilu odmah uz more. Inovativan dizajn, zadivljujući panoramski položaj i iznimno raznovrstan svijet wellnessa čine ovaj hotel najboljom hrvatskim SPA-destinacijom.

Nadahnjujuća Lifestyle arhitektura i izuzetna panoramska lokacija na samom vrhu poluotoka Punta Skala uz smještaj u 210 soba i apartmana od kojih većina raspolaže fantastičnim pogledom na more zadovoljiti će sve vaše zahtjeve. 

Za vrijeme boravka u hotelu uživajte u izvrsnoj alpsko-jadranska kuhinji s raznovrsnim kulinarskim delicijama u brojnim restoranima hotela te se zabavite uz bogatu ponuda sportskih i rekreativnih programa te 6000 m² veliki Acquapura Black & White SPA s hamomom, zemljanom saunom s panoramskim pogledom itd. 

Tjedna opcija vrijedi od nedjelje do petka, a vikend opcija od petka do nedjelje. Besplatni upgrade u sobu sa pogledom na more i dalmatinske otoke prema raspoloživosti!

WELLNESS & SPA

U Hotelu & Spa Iadera prikupit ćete novu snagu i energiju, a ovdje Vam opisujemo samo mali izbor svih mogućnosti koje nudi naš Spa&Wellness centar. Uživajte u wellness i vodenom svijetu koji se prostire na 6000 m² te sadrži zatvoreni i otvoreni Thalasso bazen, zatvoreni i otvoreni bazen, otvoreni bazen Infinity, turski hamam, ograničeni wellness vrt s područjem za opuštanje i otvorenim whirlpool bazenom

Osim u vodenim radostima uživajte i u područje sauna sa finskom saunom, parnom kupelji, slanom parnom kupelji, panoramskom zemljanom saunom s pogledom na more, Bio-Sauna, Kneipp bazenom, kanalom s hladnom vodom te drobljenim ledom.

ZABAVA I SPORT

Luksuzni hotel s 5 zvjezdica direktno na plaži s pogledom prema jugu: Hotel & Spa Iadera! Ovdje se možete prvoklasno odmoriti i nanovo napuniti baterije.