Pobrini se za sebe i svoje zdravlje, onda će doći i ljepota! 12 vrhunskih tretmana mršavljenja i detox tijela u Kozmetičkom Studiu Sensa u Puli za samo 799 kn! Njegovana koža bez celulita!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje: 6x 30 min body wrapping i 6x 30 min anticelulitna masaža u 6 dolazaka! Rok iskoristivosti kupona je: 25.04.2020.

Body wrapping 

Anticelulitna je metoda kojom istodobno oblikujemo tijelo te smanjujemo njegov obujam, a rezultate mjerimo u centimetrima. Već sam naziv „body wrapping“ govori nam da je riječ o postupku omatanja tijela u kombinaciji s posebnim kozmetičkim proizvodima osmišljenim za body wrapping. Omatanjem tijela posebnom folijom osigurava se bolje prodiranje fitoaromatskih sastojaka iz proizvoda za body wrapping u kožu i potkožno tkivo, gdje aktivni sastojci obavljaju željene učinke razgradnje i detoksikacije.
Kako je riječ o fitoaromaterapijskim preparatima koji su hlapljivi, posebnom folijom osmišljenom specijalno za ovu vrstu tretmana zaustavljamo hlapljenje proizvoda. Vrlo je važno pravilno omotati tijelo jer neodgovarajućim omatanjem prekidamo protok limfe te na taj način možemo prouzročiti više štete nego koristi – zato se ovaj tretman ne preporuča primjenjivati u kućnoj radinosti.


Body wrapping radimo sa p-arom uljima za znojenje! P-AROM za znojenje Stimulira znojenje, a time i čišćenje kože, ali i cijelog tijela. S aromatičnim uljima pospješujemo započeti proces smanjivanja tjelesne težine, uz istovremeno opuštanje i motamo zlatnom folijom.

ANTICELULITNA MASAŽA

Ručna masaža kojom se posebnim pokretima pokreće cirkulacija krvi i limfe u dubljim slojevima i u vezivnom tkivu. Pokret se bitno razlikuju od klasične masaže. Uvriježeno je mišljenje da masaža može biti toliko snažna, da nakon nje ostaju modrice. To je velika greška. Ako nastanu modrice na tkivu, znači da smo još više traumatizirali tkivo i trebamo napraviti pauzu do sljedeće masaže, dok ne prođu modrice. Posebno tkivo na kojem modrice nastaju vrlo lako treba oprezno tretirati ili raditi limfnu drenažu umjesto anticelulitne masaže.


Lokacija salona je Grožnjanska ulica 24 Pula, a radno vrijeme salona je pon,sri i petak 13-20h, ut i čet 8-15h, a subota 8-13h.