Početak ljeta na sunčanom otoku Koločepu! 3 dana/2 noćenja uz ALL INCLUSIVE uslugu za 2 odraslih u TUI BLUE Kalamota Island Resortu + boca vina za dobrodošlicu, korištenje saune... od 1699kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite najčarobniji otok među Elafitima i uživajte u vrhunskom smještaju i usluzi! Hotel primjeren isključivo za odrasle od 16 godina na dalje. Ponuda se može iskoristiti do 01.07.2020. i od 30.08.20. do 29.10.20.

PJEŠČANI RAJ NA PLAŽI

TUI BLUE Kalamota Island Resort je smješten na otoku Koločep u neposrednoj blizini Dubrovnika. Putovi Koločepa, najčarobnijeg otoka među Elafitima, vode vas uz slikovitu obalu, povijesna mjesta s predromaničkim kapelicama, šarmantna ribarska sela, maslinike i stabla naranača, vinograde, šume, strme stijene, spilje i uvale. Otok je povezan dobrim trajektnim vezama s Dubrovnikom

TUI BLUE Kalamota Island Resort gostima nudi prekrasnu prirodu i sadržaje potrebne za uživanje u zasluženom odmoru. Usluge hotela i profesionalno osoblje upotpunjuju se kako bi probudili sva vaša osjetila i osigurali brojne mogućnosti opuštanja i načina na koje možete provoditi slobodno vrijeme. Resort se nalazi na plaži koja se proteže do malog obalnog mjesta s lučicom i nudi intimu i prostor gostima koji žele uživati u mirnom nesmetanom odmoru. TUI BLUE Kalamota Island Resort savršeno je mjesto za goste koji žele uživati u vrhunskoj usluzi u prekrasnom prirodnom okruženju. Ovdje vas čeka aktivno opuštanje u intimnoj atmosferi.

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 ALL INCLUSIVE usluge, u standard dvokrevetnoj sobi u TUI BLUE Kalamota Island + besplatan mini bar koji se dnevno nadopunjuje + gratis boca vina u sobi pri dolasku + besplatno korištenje teretane i saune + piće dobrodošlice + besplatan WI-FI + animacijski program, sve za 2 odrasle osobe.

SMJEŠTAJ

TUI BLUE Kalamota Island Resort u cijelosti je obnovljen za sezonu 2014., a za sezonu 2015. izvršena su dodatna ulaganja. U sobama dominira drvo, prirodne boje i moderni i luksuzni detalji. Gostima su na raspolaganju 144 sobe.
Kategorije soba: sobe Standard, sobe Superior.

Sobe Standard

Spoj modernog i opuštajućeg. Naše standardne sobe smještene u borovoj šumi na brdima Koločepa u vilama s pogledom na bazen i plažu, dizajnirane su kako biste lakše utonuli u snove istog trenutka kada odlučite uživati u osami sa svojom voljenom osobom. Sobe Standard dostupne su s pogledom na vrt, ograničenim pogledom na more i pogledom na more.

Sadržaj soba: Balkon/terasa, klima uređaj, televizor s ravnim zaslonom, mini bar koji se svakodnevno nadopunjuje, odvojena kupaonica s nadglavnim tušem, set za pripremu kave i čaja, sef, sušilo za kosu s ekskluzivnom prirodnom kozmetikom za njegu.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: korištenje ležaljki, ručnika i suncobrana

RESTORANI I BAROVI

TUI BLUE Kalamota Island Resort nudi restorane i barove koji će zadovoljiti ljubitelje fine hrane i sve one željne uživanja u lokalnim specijalitetima i poznatim jelima međunarodne kuhinje te biranim osvježavajućim i finim pićima.

Pušenje je zabranjeno u svim zatvorenim prostorima, a dozvoljeno je na otvorenom. Mjesto u svim à la carte restoranima potrebno je rezervirati dan ranije.

WELLNESS CENTAR I TERETANA 

Ljekovite moći Jadranskog mora su iznimne, ali one su samo nagovještaj opuštanja koje će vam donijeti odmor u TUI BLUE Kalamota Island Resortu. Prepustite se potpunom luksuzu u potpuno novom wellness centru i teretani gdje će vam naši terapeuti pomoći odabrati masažu koja će ukloniti napetost i poboljšati protok energije.

Prepustite se u iskusne ruke našeg vrhunskog tima stručnjaka i osvježite svoju ljepotu. Uživajte u melodijama Mediterana dok vježbate mišiće u našoj teretani. Smanjite napetost i omogućite endorfinima da preplave vaše tijelo dok se opušta i obnavlja, a našom masažom za parove i aromatičnom kupkom za dvoje vratite sklad svojoj ljubavi.

OTOK KOLOČEP

Smješten u blizini Dubrovnika, Koločep je otok na najisturenijem južnom dijelu Hrvatske, koje odiše sunčanom klimom i nudi vam srdačnu dobrodošlicu. 

Na samom otoku nema automobila, a živopisni puteljci mogu vas povesti bilo kuda, dok koračate okupani u svježim mirisima ruzmarina, lavande i borovine koji struje zrakom.