PodržimoNaše

Nek celulit nestane! Crno Jaje i Body Creator Vam donose "Celulit killer" ponudu! 30 anticelulitnih tretmana u Zagrebu ili Ivanić Gradu uz 86% popusta! Amex do 6 rata, a Diners na do 12 rata!

115 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Recite zbogom "narančinoj koži", strijama...uz 30 vrhunskih tretmana u Body Creatoru one su stvar prošlosti. Body Creator Vam daje i garanciju na rezultate tretmana!!! NOVO!!! Dođite u Crno Jaje dućan - Vlaška 63 u Zagrebu i kupite svoj kupon uz mogućnost plaćanja i na do 12 rata MasterCard-om!!!

Budući smo danas suočeni s ubrzanim i nezdravim tempom života, a i vrijeme donosi svoje, suvremena žena je primorana naći pravog borca protiv smetnji u cirkulaciji, celulitnog izgleda „narančine kože“, strija i neelastičnosti kože koje su time uzrokovani. Body Creator Vam, ovom prigodom nudi:

3x LPG vakumska anticelulitna „endermologie“  masaža*,
2x ultrazvučna kavitacija,
10x aparativnih limfnih drenaža,
15x infra crvene SPA kupke ili  suhe ozonske kupke miješano ili po potrebi ovisno o zdravstvenom stanju.

* u Ivanić gradu Iskra medical vakumska masaža

Sve ukupno 30 anticelulitnih pasivnih tretmana u 10 dolazaka.
 


Garancija na rezultate!!!

Ultrazvučna kavitacija

Kavitacija je neinvazivna, bezbolna, sigurna i brza alternativa liposukciji. Oblikovanje trbuha, bokova, bedara, stražnjice, koljena i gornjeg dijela ruku ne zahtijeva anesteziju i dugotrajni oporavak te ne ostavlja ožiljke. Površina kože ostaje neoštećena, nema bolova nakon zahvata i zato se pacijent odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Napredna tehnologija kavitacije omogućuje koncentraciju energije na točno određenoj dubini u tkivu, što osigurava selektivno razbijanje masnih stanica u potkožju. Površina kože, žile, živci i mišići pri tome ostaju netaknuti.

Rezultati su kod većine pacijenata vidljivi već nakon prvog postupka, no, ipak, daljnji tretmani još dodatno smanjuju količinu masnih stanica na tretiranom dijelu tijela, a time i njegov opseg. Masnoća iz razbijenih masnih stanica se u obliku triglicerida izlijeva u međustaničnu tekućinu, gdje se pod utjecajem enzima razgrađuje u glicerol i jednostavne masne kiseline. U vodi topljivi glicerol prodire u krvnu cirkulaciju i koristi se kao izvor energije. Neotopive, jednostavne masne kiseline putuju u jetra, gdje se razgrađuju kao svaka druga jednostavna masna kiselina, uključujući i one koje unosimo hranom.

Limfna drenaža


Terapija kojom se znatno pospješuje otplavljivanje edema (oteklina) koji nastaju zbog različitih uzroka, čisti tijelo od otpadnih proizvoda metabolizma i poboljšava prokrvljenost te opskrbu tkiva kisikom i hranjivim tvarima, što djeluje blagodatno i opuštajuće. Limfna drenaža pomaže cirkulaciji, smanjuje otečenost tako da vrši povrat intersticijske tekućine u limfni sustav, povećava protok krvi i kisika kroz tkiva te ojačava fiziološku funkciju zalistaka vena i limfnih žila.

Infra-crvena SPA kapsula

Body Creatorove infra-crvene zrake pospješuju topljenje masnih naslaga, uklanjaju otrove iz tijela, otvaraju pore i prodiru do čak 3 cm u dubinu. Osim toga, infra-crvene zrake su zaslužne za dubinsko čišćenje kože, otvaranje pora i eliminaciju mrtvih stanica. Upravo je zahvaljujući djelovanju ovih zraka koža čišća, sjajnija i mekša - bez akni i ekcema.Osim znatnih poboljšanja u obujmu i tonusu kože, ove zrake pojačavaju i mikrocirkulaciju, što pak doprinosi bržoj izmjeni tvari u stanicama, a time i ubrzanom smanjenju celulita. Povoljni utjecaj infra-crvenih zraka djeluje još 30 minuta nakon završetka takvog tretmana i u tome je zaista jedinstven.

Možete odabrati jedan od dva Body Creator centra u kojem ćete odraditi tretmane:

Body creator centar Vrbani, Zagreb, Listopadska 11, tel; 3873913, 4812571 ili Body Creator centar, Hotel Sport Ivanić grad: Etanska cesta 4, Tel 2881801.