Prestižna kozmetika s potpisom u novom salonu u CENTRU ZG, EKSKLUZIVNO samo na CJ!!! Prvi isprobajte anti-aging DECORINYL tretman čišćenja i regeneracije kože lica u aOra Beauty Lounge, samo 275 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tretman za zrelu, iscrpljenu kožu koji će učvrstiti, stimulirati, pomladiti i tonirati kožu lica! Vrhunska kozmetika i renomirani brend kojeg obožavaju slavne osobe, po prvi put stigla je u Zagreb i ekskluzivno možete ju kupiti samo na CrnomJaju! Kupon se może iskoristiti do 20.04.2020.


aOra Beauty Awareness  

Prije 12 godina smo osnovali tvrtku AOR i angažirali smo se na području ženske ljepote od samog početka. Već godinama pružamo svojim zadovoljnim kupcima, oazu njege za uživanje u vlastitoj ljepoti. U svijetu koji se brzo mijenja, žene su neumorne u potrazi za savršenim izričajem ženske ljepote i duha – njezine unutarnje i vanjske snage. aOra vidi idealnu ženu kao izvor snage za promjene i inicijative, dok ujedno održava stabilnom vlastitu osobnost. Ženu kojoj je stalo povezati ljude oko sebe, koja cijeni obiteljske vrijednosti i prijateljstvo. 
aOra je stvorena za žene koje vidimo kao jedinstvene. Veličamo i potičemo svijest o vlastitoj ljepoti. Vjerujemo u žensku snagu i posebnost. Cilj nam je da se svaka žena osjeća lijepom, dovoljno snažnom i da vjeruje u sebe. 
aOra se zalaže za promociju proizvoda za ljepotu i njegu lica i tijela koji su bazirani na prirodnim i ekološki prihvatljivim resursima te savršeno balansiraju prirodnu ženstvenost i olakšavaju ženama svakodnevnu utrku sa vremenom i obvezama. Proširujući svijest o snazi svake žene, dodajemo na vrijednosti kvalitete života.

Saznajte više o aOra Beauty Awarness na web stranici OVDJE!


DECORINIL REGENERATION
Tretman baziran na OYB DECO liniji proizvoda

Namjenjen je za zrelu, iscrpljenu kožu. Učvršćuje, stimulira, pomlađuje i tonira kožu te uklanja njene mrtve, beživotne i suhe stanice. Dubinski čisti pore, uklanja nečistoće i toksine, prirodno obnavlja kožu te umanjuje fine linije i bore. Linija je obogaćena kombinacijom biljnih ekstrakata i esencija koje umanjuju bore i vraćaju čvrstoću koži. 

TRETMAN UKLJUČUJE: čišćenje mlijekom i tonikom te dubinsko čišćenje peeling gelom, njegu Zero Gravity Gold uređajem, za regeneraciju kože, poticanje stvaranja kolagena u koži i veći unos hranjivih tvari, porculansku masku za vidljivo poboljšanje teksture kože, snažnu hidrataciju i regeneraciju magnetnom maskom, njegu serumom i kremom za lice, te područja oko očiju.

Obey Your Body brend

S fokusom na zdravlje Vaše kože, Obey Your Body Vam donosi najučinkovitije sastojke iz prirode koji idu u korak s Vašim suvremenim načinom života. Blistav izgled kože najbolje ćete postići tako da je održite zdravom uz pomoć prirode. Obey Your Body nastoji tu zamisao provoditi u praksi, izvana i iznutra, s proizvodima za njegu kože koji pružaju ono najbolje u prirodnim procesima Vašeg tijela kako bi održali kožu prekrasnom.

Tretman se koristi u jednom dolasku i traje 75 minuta! Svakom kupcu Crnog Jajeta popust od 30 % na jedan proizvod vrhunske kozmetike