PRVI PUT NA CJ, SVJETSKI BREND!!! Najnovije tehnološke metode na polju pomlađivanja kože! MESOTHERAPY tretman lica TODDA preparatima za regeneraciju i hidrataciju lica u aOra Beauty Lounge...299 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Preporuča se za sve tipove kože, u borbi protiv bora, ožiljaka te umorne i opuštene kože, sam kupon se koristi u jednom dolasku i tretman traje 75 minuta! Svakom kupcu Crnog Jajeta popust od 30 % na jedan proizvod vrhunske kozmetike aOra! Kupon se może iskoristiti do 20.04.2020.


MESOTHERAPY REVIVAL 
Tretman baziran na TODDA FOREVER YOUNG liniji proizvoda. Ova linija je bazirana na koktelu aktivnih peptida, vitamina, antioksidansa, kolagena i hijaluronske kiseline, koji ubrzavaju regeneraciju kože, popravljaju kožna oštećenja, zaglađuju bore te koži daju zdrav i mladenački izgled. 


TODDA brend 
TODDA je tvrtka koja se specijalizirala za istraživanje i razvoj kozmetičkih proizvoda za njegu i ljepotu na najvišoj razini. Njezini laboratoriji usko surađuju s najboljim stručnjacima na polju kozmetike i anti-aginga. TODDA surađuje s vodećim istraživačkim institucijama i financira tehnološki napredak i kliničke studije kako bi uvijek bila preteča novog razvitka i na tržište lansirala prvoklasne, sigurne, visokokvalitetne i učinkovite proizvode. Tvrtka se ponosi raznolikom serijom revolucionarnih proizvoda za sve tipove kože i širok spektar kožnih problema, te proizvoda koji usporavaju i ublažavaju proces i znakove starenja kože. TODDA proizvodi ne sadrže opasne kemikalije poput: parabena, natrijevog lauril sulfata, hormona, konzervansa. I nisu testirani na životinjama!!
 

TRETMAN UKLJUČUJE: čišćenje lica mlijekom i tonikom te dubinsko čišćenje piling gelom, njegu Zero Gravity Silver uređajem, za regeneraciju kože, poticanje proizvodnje kolagena u koži i veći unos hranjivih tvari, dubinsko hranjenje kože lica i vrata s vitaminskim serumom i kapsulom hijalurona, roler (0.5 mm) te umirujuću, antibakterijsku masku od čistih morskih trava!

aOra Beauty Awareness  

Prije 12 godina smo osnovali tvrtku AOR i angažirali smo se na području ženske ljepote od samog početka. Već godinama pružamo svojim zadovoljnim kupcima, oazu njege za uživanje u vlastitoj ljepoti. U svijetu koji se brzo mijenja, žene su neumorne u potrazi za savršenim izričajem ženske ljepote i duha – njezine unutarnje i vanjske snage. aOra vidi idealnu ženu kao izvor snage za promjene i inicijative, dok ujedno održava stabilnom vlastitu osobnost. Ženu kojoj je stalo povezati ljude oko sebe, koja cijeni obiteljske vrijednosti i prijateljstvo. 
aOra je stvorena za žene koje vidimo kao jedinstvene. Veličamo i potičemo svijest o vlastitoj ljepoti. Vjerujemo u žensku snagu i posebnost. Cilj nam je da se svaka žena osjeća lijepom, dovoljno snažnom i da vjeruje u sebe. 
aOra se zalaže za promociju proizvoda za ljepotu i njegu lica i tijela koji su bazirani na prirodnim i ekološki prihvatljivim resursima te savršeno balansiraju prirodnu ženstvenost i olakšavaju ženama svakodnevnu utrku sa vremenom i obvezama. Proširujući svijest o snazi svake žene, dodajemo na vrijednosti kvalitete života.

Saznajte više o aOra Beauty Awarness na web STRANICI!