Proslavite DAN ŽENA uz degustaciju vina u Akademiji Graševine-vinskoj kući i pansionu! 3 dana/ 2 noćenja s dvije raskošne večere sa buteljom vina te živu glazbu i svijeće...999 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket sadržava mini izlet te degustaciju vina uz stručnog sommeliera, dvije svečane večere (jedna uz živu glazbu, druga uz svijeće) uz butelju vina! Djeca do 5 godina GRATIS. Kupon je moguće iskoristiti od 06. - 08.03.2020.

Osim lijepih i prostranih soba s vlasitom kupaonicom i TV-om gostima je na raspolaganju restoran s izvrsnom domaćom kuhinjom, velika vanjska terasa s barom i pogledom na vinograde. Objekt je idealan za sve koji vole mir i tišinu , boravak u prirodi, meditaciju.

Kako bi što bolje proveli Dan žena Akademija Graševine-vinska kuća organizira zabavu u restoranu Akademija graševine u petak 06.03. uz živu glazbu i večeru s uključenom bocom vina ! Dok Vas 07.03. očekuje večera uz svijeće i romantičnu glazbu te show cooking poznatog šefa "Anđeoske kuhinje" - Anđelka Ledića!


Park prirode Jankovac na obroncima Papuka udaljen je svega 15 km , kao i gradić Orahovica s najvećim sačuvanim utvrđenim gradom Ružica gradom i jezerom Orahovica pogodnim za kupanje.


Idealno je mjesto za obitelji s djecom jer posjeduje veliko igralište za djecu s brojnim sadržajima za igru i rekreaciju kako djece tako i cijelih obitelji.


Glavna posebnost objekta svakako je kušaonica vina u kojoj gosti mogu kušati i kupiti vina svih kutjevačkih vinara.
Za ljubitelje vina i one koji će to tek postati svakako je zanimljiva gastro ponuda, vinogradarski specijaliteti, jela na bazi vina ili uz dodatak vina, domaći likeri od vina, deserti.


 

Paket još uključuje i mini izlet i to rekreativni i gostima nudi da biraju lil biciklom ili pješke ,udaljenost u jednom smjeru do Kutjeva je cca 3,5 km ta degustaciju vina kutjevačkih vinara uz stručnog sommeliera, kušaonica u Akademiji graševine.


U Akademiji graševine gosti mogu i sami kuhati, uz vodstvo glavnog kuhara na zanimljivim show cooking radionicama kroz koje se upoznaju s domaćim namirnicima iz kutjevačkog kraja, starim tradicijskim receptima ili pak novim modernim idejama inovativnog kuhara. Kuharske radionice održavaju se vikendom i za goste su besplatne.